VW Polon öljynpaine-vika

2 kommenttia

Minulla on kakkosautona VW Polo 1.4 vm.00., bensakone, ajettu reilu 100 tkm. Autossa ilmeni keväällä mystinen vika, joka tapahtuu yleensä pian liikkeellelähdöstä ( siis kylmästä moottorista lähdettäessä ); ensin auto hyytyy, sitten syttyy öljynpaineen merkkivalo ja ensimmäisillä kerroilla myöskin hälytyssummeri, summeri ei enää. Ongelma poistuu virran katkaisusta ja on harvinainen normaalilämmössä. Ajoittain auton tyhjäkäynnissä on myöskin katkoksia.



Auto on ollut merkkikorjaamolla 2 kertaa tämän vuoksi. Silloin mittauksissa öljynpaine normaali, öljykello ja öljy+suod. vaihdettu. Vika ei ole korjaantunut.On esitetty, että voisi mittari päällä selvittää, laskeeko öljynpaine todella.



Mikähän voisi Poloa vaivata, olisin erittäin kiitollinen vinkeistä.

  
  • Käsittääkseni noita 1,4-koneita on hajonnut aika monta. Lienee huonointa mitä tuolta merkiltä on tullut. Kävin joku vuosi takaperin Audin kanssa merkkiliikkeen korjaamossa ja asentajalta kysyin, että mitä koneita nuo kolme tuolla nurkassa on. Olivat kuulemma levinneitä 1,4:a ja joku niistä oli alle 100tkm ajettu vasta.

      
  • Vois auttaa oikeat öljyt tuon "vesilitkun" tilalle, siis jos sellaista on motissa? :warning:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit