Listaa länsinaapurista

6 kommenttia
 • Tuonhan on tiennyt jo sokea Reettakin vuosikausia, siis laatueron! :innocent:

    
 • No voi turkasen turilas.

  Niinhän se on.  Kaikkea nuo ruotsalaiset viittiikin lehtiin laittaa.

  Pitääpä lopettaa naapurin lehtien vilkuilu ja jättää turhanpäiväisten linkkien laitto tänne.

  :sunglasses:

    
 • Niin, tuossahan se lista on.  Honda Civic, 2006

  Lexus IS, 2006

  Saab 9-5, 2004-2006

  Toyota Avensis, 2005-2006

  Toyota Prius, 2004-2006

  Toyota Camry, 2001-2003

  Volvo S40/V50, 2004-2006    
 • Harmittaa ettei Suomessa julkisteta vastaavia listoja. Vakuutusyhtiöiltä löytyisi paljon hyvää tilastoa samoin katsastusviranomaisilta.  Suomessa koko autoala on vain niin vahvasti maahantuojien kontrollissa mukaan lukien virkamiehet ja lehdistö ettei minkäänlaista kansalaisia palvelevia juttuja saa julkaista.  Nykyään kun kerätään katsastuskessa kilometritkin niin voitaisiin selvittää minkä automallien kuskit ajaa ajomäärään nähden eniten kolareita ja miten asuinpaikka vaikuttaa tähän.

    
 • kello68:


  Nykyään kun kerätään katsastuskessa kilometritkin niin voitaisiin selvittää minkä automallien kuskit ajaa ajomäärään nähden eniten kolareita ja miten asuinpaikka vaikuttaa tähän.
  Vakuutusyhtiöillä on asiasta tietoa. Ei ehkä ajomääristä, mutta automalleista ja asuinpaikasta. Luultavasti suurimpien riskien joukossa on edelleen BMW ja paikkakuntana Helsinki.

    
 • kyllähän vakuutus yhtiöt joitain tietoja antavat ja kertovat vuoden aggressivisimman merkin/mallin jolle sattuu eniten vahinkoja ja muutama vuosi sitten se oli skoda felicia...  en vain muista lähdettä nyt...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit