chevrolet trans sport vai chrysler grand voyager?

5 kommenttia

Kertokaapa kokemuksianne kyseisistä autoista...
Perheemme suurenee kesällä taas yhdellä lapsella ja sitten noita muksuja onkin jo 5,eli tilavaa autoa oltaisiin vailla.
Mistähän löytyis jonkinlainen vikalista tolle chevroletille,chryslerille löytyy kyllä ja pitkä sellainen...
Olis kiva tietää onko noissa nyt niin paljon vikoja??
Kulutus on tietysti suuri mutta onhan kyseessä iso autokin verrattuna johonkin "pompannappiin".
Vakuutusmaksut? Yms...
Kaikilta kuulee että varaosat ovat kalliita mutta onko sitten niin että niille varaosille ei välttämättä ole paljo kysyntää??
Vastauksia odotellen :wink:

[mamishka muokkasi tätä viestiä 10.03.2005 klo 16:18]
  
 • Yhdellä tutulla oli aika paljon ongelmia tuollaisen Trans Sportin kans. Valitettavasti en nyt tarkkaan muista minkälaisia ongelmia ja vuosimallistakaan ei ole tarkkaa tietoa, mutta oliskohan ollut jotain 1996-98??? Toki se saattoi olla vain maanantai versio.

    
 • Voyagereissa kuulemma paljon vaihteistomurheita, ainakin vanhemmissa malleissa ollut. Tiedustelin asiaa automyyjältä jä tämä myönsi asian. Omakohtaista kokemusta ei ole.

    
 • Varteenotettava vaihtoehto voisi olla Mitsubishi Grandis. Lähiaikoina ilmestyy VW:n pumppusuutindieselillä. Ehkä käytetty viime vuoden bensamallikin löytyy. Tosin öljybarreli sivuaa kohta $ 60, vastapainoksi vain EU:ssa ($ - €) taalan kurssi heikkenee koko ajan rikkoen kohta ennätykset.

    
 • Itse harkitsin voyageria ja pähkäilin kans mahdollisia vikoja.Löysin puoli vuotta vanhan pörssin ja soitin kiinnostusta herättävään ilmoitukseen.Siellä vastasi onnellinen cryslerin entinen omistaja.Kertoi aika avoimesti korjausista ja vioista ja niitä kyllä piisasi vaikka auto oli myydessä vasta 5vuotta vanha ja kilometrejä n.250tkm.Auto oli dieselkoneella vm1997

  [Kepuli K-Onsti muokkasi tätä viestiä 12.03.2005 klo 19:08]
    
 • Ota koeajolle ja istuta koko perhe. Jos mahdutte niin Hyundai Trajet on hyvä, ainakin meille tuli melkoisen huoleton yksilö. Ajelen rauhallisesti, joten kaksilitrainen kone riittää.

  Meidän perheen "omissa testeissä" havaittiin, että Trajet on aavistuksen pienempi kuin Grand Voyager. Trajet kuitenkin selvästi suurempi kuin tavallinen (=ei Grand) Voyager.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit