Löytyykö haastajia Chrysler Grand Voyagerille

6 kommenttia

Löytyyköhän Suomesta haastajia isojen tila-autojen luokassa Chryslerille eli mitkä mahtavat olla Suomen suosituimmat isto tila-
autot? Entä näiden autojen hinnat ja käyttökustannukset? Jos olet ison tila-auton omistaja, kerro oman automerkkisi hyvät ja huonot puolet! Chryslerissa on kuulemma tarpeeksi tilaa, mutta varaosat suht. kalliit ja polttoaineen kulutus melko korkea...

  
 • Ensimäisenä tulee mieleen:

  Toyota Previa (47800-48800€) ja
  Renault Grand Espace (43200-50200€)

  Molemmat ovat hienoja ja tilavia autoja isommankin porukan tarpeisiin.

    
 • Ehkä samasta konsernista MB Viano. Eiköhän sitä löydy eri muunnelmina, tässä yksi www.automotorundsport.de/d/63134

    
 • Chevy Trans Sport.

    
 • Totesin tuossa jossain muualla, että Hyundai Trajet kannattaa koko perheellä koeistua.

  Meille ainakin tuli huoleton ja viaton yksilö toistaiseksi.

  15000 km huolto merkkiliikkeessä 90e ja 30000km huolto 145e. Sisältää kaikki osat ja työt. Nuo hinnat huolloissa siis vuorottelevat.

  Tilat ovat meidän perheen koeistumisissa aavistuksen pienemmät kuin Grand Voyagerissa, mutta kuitenkin suuremmat kuin tavallisessa Voyagerissa. Mitään superluksusta Trajet ei tarjoa, mutta varsinkin vähän käytettynä runsaasti tilaa todella edullisesti.

    
 • Kyllä löytyy !!!

  Jouduin Saksan keikalla ottamaan vuokraamosta Seat Alhambran ja yllätyin positiivisesti. En ole ajanut Chryslerilla mutta Seat ainakin toimii. Kannattaa käydä kokeilemassa jos tuo kokoluokka kiinostaa.

    
 • Ei taida vakavasti otettavaa haastajaa olla, kuin Chevy Trans sport. Nämäkin vaatisivat isommat koneet, mutta noissa muissa on vielä pienemmät.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit