Ryanairilla autokaupoille?

0 kommenttia

Olis pari viikkoa etelä-Eurooppaa edessä ja lähtö sinne vajaan kuukauden päästä. Lennetään halvalla tai "halvalla" Bergamoon ja nykyisen suunnitelman mukaan vuokrataan sieltä auto, jolla ajellaan pitkin Italiaa, Sloveniaa ja Kroatiaa. Paluu Rooman kautta jonkin "oikean" lentoyhtiön roudaamana.



Nurjahtaneessa mielessä vain on alkanut itää vaihtoehtoinen suunnitelma: Jospa ostaisi Bergamon seudulta halvan, mutta pärjäävän auton. Sillä saisi mennä myös niihin Balkanin maihin, joihin vuokra-autolla ei ole asiaa. Sen voisi myydä/hylätä päätepisteeseen (jonka ei silloin tarvitsisi olla Rooma, Bergamo eikä mikään muukaan paikka Italiassa!) Autonhukkauspaikasta lennettäisiin kotiin tai sitten hankitulla autolla voisi vaikka köröttää jurnutella Euroopan halki Tallinnan satamaan saakka. Jos osoittautuisi tarpeeksi kivaksi ja olis tarpeeksi vanha peli, sen voisi vaikka tuoda harrastepeliksi Suomeen.



Onko "ja sitten mä heräsin ja päästin kissan ulos" -luokan haihattelua kyseinen plan-B? Ellei ole, niin onko vinkkejä hupiraadon hakuun? Onko kukaan ostanut kivaa halpista Bergamosta onnistuneesti? Mistä löytyy "kauppafoorumeja", siis millaisilla nettihauilla? Kun ei tuo italiankieli oikein taivu ja äkkiseltään tekemäni haut veivät Australiaan... Pitäsi siis löytää autokauppiaita, jotka petkuttavat selvällä ameriikankielellä. Onko Bergamon seudulla jotain Tuusulan autohelvetin typpistä luotettavien huijariautojobbaien keskittymää, jonne voi huolettä mennä häviämään rahansa? Kaikki vinkit otetaan vastaan!

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit