Volvo S/V 40

3 kommenttia

Millainen auto vm -96 V40? Itse olisin kiinnostunut kyseisestä mallista. Onko kalliit huollot? Mistä kannaattaa etsiä ruostetta jne.? Kiitoksi vastauksista!!!

  
 • Viimeisimmässä Moottori-lehdessä (6/2005) on Käytetyt autot -artikkelisarjassa vuorossa Volvo S40/V40 vm:t 1996-2004.
  Kannattaa etsiä lehti käsiinsä.
  Auton laatu ja talviominaisuudet paranivat vuosien myötä, mutta aivan "isojen Volvojen" tasoa ei tämä Carisman sisar ole. Aivan alkupään mallien ongelmana muistelen olleen myös ajovakavuuden puute.

    
 • Pikku-Volvo ei ole miltään osin isompien veljiensä veroinen. Muutoinkin edellisen mallin 40-sarja on mielestäni lähinnä pilipaliauto. Hinnassa on huomattava Volvo-lisä, samalla rahalla saa huomattavasti fiksummassa kunnossa olevan Carisman, muista merkeistä puhumattakaan. Saatan olla väärässäkin, mutta huoltohinnoista minulla on sellainen mielikuva, että olisivat melko kalliita.

    
 • Hyvä auto ollut -02 S40:n. Ei mitään ylimääräisiä korjaamokäyntejä ole ollut tai muuteenkaan mitään ylimääräisiä nitinöitä esim.sisätilan muoviosista vielä kuulunut 3 vuoden/100 tkm:n jälkeen. Ajettavuuskin on hyvä ja 2-litrasen kulutus kohtuullista, mm.viikonlopun matka-ajon (500 km) keskikulutus auton täyteen lastattuna tasan 7-litraa. Ainahan alkupään malleihin jotain huomauttamista on varmasti jäänyt ja alkaahan -96 vuodesta jo aikaa olemaankin, joten auton kuin auton on tässä ajassa saanut huonoon kuntoon huonolla pidolla. Muuten 40-sarjalainen Volvo on varma peli, ainakin nämä loppupään mallit.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit