Kakkosautoksi

5 kommenttia

..pitäis hankkia joku 2-3 vuotias Corolla/V40 kokoluokan auto. Siis penempi perheauto. Ajatuksissa Corolla, Mazda, Golf, Seat, Skoda.
Koppa mielellään hatchbac/combi tai farkku.

Pitäisi olla vähintäänkin ABS, ESP, ainakin etutyynyt, ajovalojen pesurit, ja ilmastointi. HIntaluokka 15--18k€??

Minkälaisia tuohon hintaan voi odottaa saavansa?
Perusajatus on saada luotettava ja lämmin ja mahdollisimman vähän huolta aiheuttava auto jonka ylläpitokulut ovat alhaiset ja jolla vosi suhteellisen turvallisin mielin lähteä viikonloppureissuun.

Kokemuksia ja suosituksia.
Kiitoksia.

  
 • Osta uus Korealainen 5v takuulla? :sunglasses:

    
 • ESP on mielestäni vähän optimistinen vaatimus tuon hintaluokan autossa. Mutta jos se on ehdoton vaatimus, niin kannattaa etsiä sopiva A-mersu, niissähän se on kaikissa, vieläpä aika äkäisenä versiona. Niin, ja kannattaa valita pidempi Lang-malli, se on tilavampi ja suuntavakaampi ajettava. Ehkä myös sopusuhtaisemman näköinen. Suurin osa tarjolla olevista on A140-mallia, mikä on sääli, koska pikkukone on vähän alitehoinen. Mutta 160 ilmastoinnilla ylittänee jo 18teur budjetin.

    
 • Tänään kiertelin muutaman liikkeen ja kyllä tarjolla on ns. kaikilla herkuilla tuohon hintaluokkaan, esp, autom. ilmastointi, metalliväri, 2 sarjaa uusia renkaita, poppikoneeet jne. Esim Almera 1.8 "kaikilla herkuilla" ja vielä tehdastakuuta jäljellä ñ.16k€, vastaava Honda Civic samaan hintaan ja kilometrejä 70k molemmin puolin. Mitenhän pari vuotta vahat Octaviat?

    
 • Almeraa pitääkin löytyä edullisesti koska uusi maksaa alle 18teur ja mukaan saa vielä kaiken maailman härpäkettä. Mutta mistä ihmeestä löysit ESP:llä varustetun Almeran? Lienee jonkinasteinen keräilyharvinaisuus.

    
 • Mihin tuota EPS:sää tarvii, haluakkos leikkiä autolla? :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit