Kokemuksia Mondeo 1.8 TD:stä ja Peugeot 406 TD:stä

5 kommenttia

Diesel-auto hakusassa ja vuosimallin 98-00 Ford Mondeo 1.8 TD:t näkyvät olevan edullisia,onko kenellä kokemuksia kyseisen Ford-dieselin ominaisuuksista/kestävyydestä? Entäs Peugeotin 1.9 ja 2.1 litraisista turbodieseleistä? (aika ennen HDi:tä)

  
 • Ei ole pösöstä kokemuksia ,mondeo vaikutti laiskanlaiselta.Korjatkaa viisaammat mutta eikös Fordillakin ole pösön nakutin?? Luotettavan maineessa ovat mutta niinhan ne on kai kaikki nakut nykyään.

    
 • Tuon vm. Mondeon 1.8 TD:ssä on 66 kW, kyllä sillä kulkee siinä missä muutkin, mutta kummasti samainen Mondeo kerran jäi eteeni aina ylämäessä ohituskaistalla, auto oli kyllä kuormattu, mutta hiipui joka kerta edessäni, suorilla veti kovaa ylinopeutta taas.
  Pösö on tilavampi ja hieman tehokkaampi, 80 kW.
  Uusissa on aivan eri teholukemat.
  Pösöä näkee aika usein taksissa myös. Ei voi olla huono vaihtoehto.
  Itse ostaisin Pösön, galvanoitu kori myös.

    
 • Mondeosta tuli mieleeni että kun täkäläinen moottoriliiton lehti testasi diesel Mondeon ei autoa saatu ajamalla ulos autotallista tai testilaboratorioksi sitä taitavat nimittää.On toistaiseksi ainoa auto joka ei ole jaksanut noin kahden kerroksen mittaista aika jyrkkää luiskaa ylös kadulle.Mahtoi olla yksilövika?Olen samassa paikassa asioinut useammankin kerran,en dieselmondeolla, ja joskus talvella nastarenkaat ei saa tarpeeksi otetta rampin epoxipinnoitteesta,voimaa on kyllä riittänyt.

    
 • Ajoin farkku TD Mondeolla yli 100 tkm ja kokemukset olivat pelkästään positiivisa. Autossa ei ollut tuona aikana mitään vikoja eikä edes toiminta häiriöitä. Huollot olivat kohtuu hintaisia

    
 • Itsellä Pösö 406 2.1td -98. Ajettu nyt 300tkm. Kone kunnossa; ei vie öljyä, kori kunnossa; ei ruostetta, kaikki toimii. Moottorin teho ja vääntö sama kuin HDi:ssä, eli 80kW ja 250Nm, kulutus n. 0.5l/100km enemmän. Mainio matka-auto, suosittelen.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit