6/7 hengen tila-auto

4 kommenttia

hei,

Joku oli aiemmin kysynyt isoista tila-autoista, jatkaisin samaa aihetta...

Meillä siis nykykäsityksen mukaan suurperhe ja edessä uuden auton osto. Kiikarissa on ollut ford galaxy ja hyundai trajet. Toki muitakin malleja olemme katselleet. Esim chevrolet transport.

Kysyn erityisesti käyttäjien kokemuksia näistä ja muistakin isoista tila-autoista esim. lasten istuimien, vaunujen sijoittelun ja ajomukavuuden osalta. Annan mieheni hoitaa nämä tekniset seikat
:sunglasses:

[perheenäiti muokkasi tätä viestiä 20.11.2005 klo 18:34]
  
 • Toyota Corolla vero,Renu scenic,Honda Stream,Opel zafira.Siinä muutama 6 tai 7 hengen auto mutta jos tila-autoista puhutaan niin Chrysler voyager on haka.Nettiautosta on helppo löytää.Kia Carnival,takuutakin 5vuotta.

  [Kepuli K-Onsti muokkasi tätä viestiä 20.11.2005 klo 18:37]
    
 • meillä on nyt kolmatta vuotta ollut Toyota picnic (nyt myynnissä kun 4:ttä lasta ei tulekaan) ja mun mielestä ollut tosi hyvä. Penkit ovat tosi monipuolisesti muokattavissa sen mukaan mitä tilaa tarvitsee, hyvä ajaa, pieniruokainen ja luotettava (pienintäkään vikaa ei ole ollut). Koko on sopiva senkin puoleen, että kun välillä tulee ajeltua pienemmällä porukalla ja yksinkin, niin ei tunnu että laivalla ajelis ja parkkiinkin mahtuu.

    
 • Lainaus:
  21.11.2005 klo 18:36 päppis kirjoitti
  Koko on sopiva senkin puoleen, että kun välillä tulee ajeltua pienemmällä porukalla ja yksinkin, niin ei tunnu että laivalla ajelis ja parkkiinkin mahtuu.

  Ajan paljon työkseni, joten bensahörppöä ei tule. Olen kiikaroillut Mitsu Grandista, minusta tyylikäs, sekään ei ole liian suuri, tarvittaessa mahtuu 7 hlöä, mutten ole vielä mitannut miten lastenrattaat maksee kyytiin kyljelle jos kaikki penkit ovat käytössä. Sai hyvät testiarvot sekä Suomessa, että Saksassa, hintakin on sopiva, oliko n. € 42.000,- , kaikki tarpeelliset varustet löytyvät. Ainoa miinus on, ettei saa vielä automaatilla. Plussa taas, että Japanissa saa 4-vetona. Tuleeko Eurooppaan lienee auki. Tytär osti lastenvaunut € 720,- . Hemmetti, että olivat kalliit, aika on ajanut meikäläsen ohi näissä asioissa, vähintään sähkömoottori saisi olla tuossa hinnassa, GPS:sää ja muuta vekotinta.

  www.iltasanomat.fi/autot/Mitsubishi+Grandis+DI%2DD/1038334

  [SixPack muokkasi tätä viestiä 21.11.2005 klo 22:11]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit