KANNATTAAKO NE VAIHTAA JO?

1 kommentti

Tapsa on ajanut V70 Volvollaan rapiat 320 tkm ja miettii nyt kannattaisiko alkuperäiset etujarrulevyt vaihtaa ajoissa, ettei kulu ihan loppuun? Nyt kun on jo toiset jarrrupalatkin olleet 130 tkm alla?Joku Volvon huoltomies sanoi, että uusien V70 Volvojen jarrulevyt ei kestäneet ainakaan aluksi kuin 70 tkm.

Onko vaarana, että uudet levyt ovatkin näitä 12 vuotta ajettuja "pehmeämmästä" teräksestä ja niitä sitten tarvii alavriinsa vaihdella.Näillä nykyisillä levyillä on jarrutehot kyllä tosi kohdallaan- katastuksmittauksessa meni yli 3 -lukemille muistaakseni...Osaako joku kertoa mistä saa Jurid-jarrupaloja; ovat alkuperäisosia mutta puolet Volvon paketissa myytäviä halvempia.:smile: :smile: :smile:

  
  • Jos jarrut ovat muuten kunnossa, vaihtaisin levyt jos ne ovat lähellä minimipaksuuttaan, muuten ei.    Ellei takalevyjä ole käytetty auki, varaudu myös käsijarrukenkien vaihtoon saman tien. Ellei käsijarru unohdu päälle, ei kitkapinta kulu koskaan loppuun, mutta se osaa ruostua irti jarrukengästä noin vuosikymmenessä.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit