MB290TD:n teho hukassa

6 kommenttia

Mersu ei kulje. Tai kulkee. 0-100 noin 30 s ja huippunopeus ehkä 150, myötätuulessa ja alamäessä. Polttoainetta ei kulu liikaa, öljyä ei ollenkaan, savutustesti menee heittämällä läpi, turbo tekee painetta kuten pitääkin jne. Useammat viisaat ovat jo autoa tutkineet ja testerien tietojen perusteella KAIKKI on kunnossa. Asiaa tutkineet ovat kyllä yksimielisiä siitä että hevoset ovat kaikonneet.

Viimeisimmän diagnoosin mukaan ilmamäärämittaus näyttää hieman kummallisia arvoja. Anturi vaihdettiin uuteen mutta tehoa ei löytynyt eikä mittausarvo muuttunut.

Onkohan kenelläkään ollut vastaavaa ongelmaa tai osaako joku suositella paikkaa jossa vika löydettäisiin? Männöö hermot...

  
 • Sulla on varmaan jokin piraattikopio, aidolla mesellä pitää ajaa vähintään se miljoona ennenkuin tarvii tarkistaa edes pissapojan neste.

  No joo, empä osaa auttaa, oli vain pakko heittää :grin:

    
 • weeweewee piste mersuforum piste netti...

    
 • Ilmamäärämittarin anturin antamat huojunnat kuulostavat pakokaasujen kierrätysjärjestelmän muoviläppien jumiintumiselta.

  Onko pakokaasujen kierrätysjärjestelmä tutkittu, tuppaa tukkeutumaan, toinen samaan kierrätys järjestelmään iskevä harmi on sen läppien alla olevan tangon irtoaminen.
  Paljonko MB:llä on kiomerejä takana ja millaista-ajoa.

  Puhdistaminen maksaa 1700€. Muutamat MB:n omistajat ovat puhistaneet biodieselillä järjestelmää mutta siinä on riskinsä.
  [Nokivasara muokkasi tätä viestiä 22.06.2005 klo 06:11]
    
 • 1700€? Tuolla hinnalla tekis jo itsekkin, pääsis kohtuulliselle päiväpalkalle, siis verottomana! :sunglasses: Tuon koneenhan purkaa ja kasaa päivässä tumpelokin, ammattilainen nopeammmin! :innocent:

    
 • No, niiden MB omistajien määrä, jotka koneita purkaa on aika vähäinen, tai sanoisinko olematon. :sunglasses:
  Yleensä otetaan lompakko taskusta ja tilataan mitä tarvitaan :innocent:

    
 • Jaa että ei mersusta löydy potkua.. :frowning: Hyvin vaikea uskoa, ettei mersusta tehoa löytyis :grin:

  En osaa juuri mitenkäään neuvoa asiassa kun omassa mesessä on tehoa aina ollut, rajatusti tottakai>(vm.84) :tongue: No mutta toivottavasti vika löytyy ja saadaan korjattua.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit