Continental Conti Eco Contact 3 renkaat

3 kommenttia

Pitäs vähän saada tietoa käytännön kokemusta kyseisistä renkaista omaavilta ihmisiltä. Lähinnä kestävyydestä, ajo-ominaisuuksista maantiellä ja vesikelin ominaisuuksista. Renkaat tulisi koolla 185/70 88 T nopeusluokassa Opel Vectra -97 1.6 16V GL autoon.

  
 • Tuollaiset, muistaakseni 175/65R14 nakit on -97 1.4 Corsan alla olleet tämän kesän, ja hyviltä ovat tuntuneet. Ilmeisesti oman luokkansa testeissäkin ovat pärjänneet (olisikohan ollut Autobildin testissä kärkipäässä). Ilman sen tarkempaa vertailua, renkaissa tuntuisi olevan varsin mainiot ominaisuudet niin kuivalla kuin märälläkin. Ainakaan mitään erityistä valittamisen aihetta en ole keksinyt. Kestävyydestä on mahdoton sanoa mitään, ajokilometrejä ei kuitenkaan kovin montaa tuhatta vielä ole.

  Hieman off-topic, tuossa Corsassa oli alun perin 165/80R13 renkaat peltivanteilla ja keväällä vaihdoin tilalle nuo continentalit 14 tuuman aluvanteilla. Parani ajettavuus todella paljon. Esimerkiksi ohjaus erityisesti suurilla nopeuksilla on huomattavasti tarkempi. Melu ei ainakaan tunnu lisääntyneen, enkä myöskään ole huomannut jousitusmukavuuden huonontuneen. Ainakin tuossa autossa kannattaa renkaiden vaihdon yhteydessä vaihtaa 13-tuumaiset 14-tuumaisiin jos mahdollista, sen verran paranivat ajo-ominaisuudet. Eri asia on sitten suurempiin tuumakokoihin siirtyminen pelkästään ulkonäkömielessä...

    
 • Itselläni oli VW Passatissa Continental Eco Contactit, tosin vuosimallia 98, jotka menivät vaihtoon vasta kun autoon oli tullut 135tkm. Tosin puolet kilometreistä meni talvikumeilla ja koska käytin myös vararenkaana olevan renkaan, niin se myös pidensi kilometrejä. Mutta joka tapauksessa voisi arvioida n 50tkm voitavan silloisilla Contenentaleilla ajettavan. Toivottavasti uudemmissa mailleissa ei kestävyys ole huonontunut. Muutenkin Volsuun renkaat tuntuivat sopivan hyvin.

    
 • Sopii hienosti, muista rengaspaineet!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit