Barum Polaris ja muut edulliset nastarenkaat?

2 kommenttia

Nastarenkaiden osto seuraavaksi edessä ja yksi vaihtoehto olisi hankkia otsikossa mainitut Barumit 175/65/14 koossa. Ovat ilmeisesti Continentalin valmistavat ja ainakaan liikkeessä eivät löytäneet pahaa sanottavaa noista. Eihän noita voi Hakkapeliittoihin sun muihin merkkinakkeihin verrata mutta jos jollain on kokemusta ko. renkaista niin olisin kiinnostunut kuulemaan kommentteja pidosta, kestävyydestä, nastojen irtoamisesta jne.

Kertokaa myös kommentteja muista ns. halpisrenkaista. Stunnerit ovat kuulemma jopa rengasliikkeiden mielestä syvältä mutta entä Kumhot, Marangonit jne.? Kapnorit mainittiinkin tuolla toisessa ketjussa hyviksi "halpiksiksi".

  
  • Juu, itse ainakin liputan Kleber Kapnor 4:lle...

    Stunnerit ovat todellakin syvältä, myös rengasmaailman mielestä, vaikka sitä myyvät. Ei niissä kuulemma muuten mitään vikaa ole, mutta nastat on asennettu jälkikäteen Suomessa, ei tehtaalla, joten niiden pysyvyys on heikko.

      
  • Omaa kokemusta on lähinnä pinnoitetuista halpiksista. Ruotsalaiset Fighter -kesärenkaat ovat olleet melko hyvät. Viime talven alla oli Technic Tyren Snowgrip2 -renkaat (ilmeisesti Hakkapeliitta 2:n kuvio). Ei irronneita nastoja, ei laskeneita paineita, tuskin huomattavaa pinnan kulumista ja ennen kaikkea hieno pito. Molemmat saman oululaisliikkeen edustamia.

    Kuulemma Barumit eivät ole mistään kotoisin; tottakai ne siellä myyjäliikkeessä liputtavat oman merkkinsä puolesta. Katsoin itse vierestä, kun naapuri esitteli kyljestä halkeilleita, ja rajun epätasaisesti kuluneita Barumeitaan.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit