Kokomuksia Nokian Hakka ?

10 kommenttia

Nokian uusi kesärengas Hakka H tai Hakka V, löytyykö jo kokemuksia miten soveltuvat Suomen KARHEILLE teille ?
TM:n testi kehui hiljaisiksi, mutta pärjäävätkö todellisuudessa esim Michelinin Primacy / Energy renkaille ?

  
 • No rengasmyyjiltä olen kuullut että Nokian renkaat eivät todellakaan ole parhaita mahdollisia karheille teille melunsa vuoksi. Vaan häviävät selvästi Michelinin renkaille, joista ilmeisesti löytyy hiljaisimmat.

  Myös mielenkiintoisena kuriositeettina mainittakoon: Nokian renkaat eivät kuulemma pida muotoaan yhtä hyvin kuin muut vaan alkavat ajan myötä täristämään ja vaativat jopa uudelleen tasapainotusta (!).

    
 • Lisäksi kuluvat nopeammin kuin Misukat! :sunglasses:
  Tosin ehkä kaukoidässä valmistetut "Nokialaiset" ehkä kesiksinä kestää pitempään? :sunglasses:
  On nimittäin minulla tuollaiset "idän ihmeet Nokialaiset" kesiksinä ja kulumista en ole huomannut ihmeemmin tänä kesänä! :innocent:

    
 • No nyt suitsutetaan kyllä michelinejä melko kohtuuttomasti. Kohtuu hiljaisiahan ne ovat, mutta sekin on saatu aikaan niillä lurpparungoilla. Vähänkään kovemmassa ajossa perusmisukat sortavat ja kuluvat myös huomattavasti monia kilpailijoita helpommin.
  Nokiat on kuitenkin paljolti tänne pohjoisen teille suunnitellut, toisin kuin misukat, että voihan siitäkin jotain päätellä.

    
 • Nokian Z on sitten kovempi , ja minusta ainakin ihan ok.
  Ollut nyt alla noin 2kk.

    
 • NRV:t kuluivat alta melko nopeasti. Uusi Hakka voi toki tuossakin suhteessa olla erilainen.

  Michelineihin ja Continentaleihin ei ole tarvinnut pettyä.


  [AkiK muokkasi tätä viestiä 08.08.2007 klo 09:32]
    
 • Lainaus:
  07.08.2007 klo 22:41 Sambaali kirjoitti
  No nyt suitsutetaan kyllä michelinejä melko kohtuuttomasti. Kohtuu hiljaisiahan ne ovat, mutta sekin on saatu aikaan niillä lurpparungoilla. Vähänkään kovemmassa ajossa perusmisukat sortavat ja kuluvat myös huomattavasti monia kilpailijoita helpommin.
  Nokiat on kuitenkin paljolti tänne pohjoisen teille suunnitellut, toisin kuin misukat, että voihan siitäkin jotain päätellä.

  Ahaa, eli ottaa päähän että Nokian kesärenkaat ovat aika surkeita tekeleitä? Hauska tuo vakioselitys että 'tänne pohjoisen teille suunnitellut', hehheh!

    
 • Alla Hakka H ollut viikon verran.

  Ovat hiljaiset. Ihan hyvä ajaa muutenkin, ei vielä kokemuksia kulumisesta.

    


 • Ahaa, eli ottaa päähän että Nokian kesärenkaat ovat aika surkeita tekeleitä? Hauska tuo vakioselitys että 'tänne pohjoisen teille suunnitellut', hehheh!


  Heh. En ole ihan niin patrioottinen, että renkuloista poroja vetäisin nokkaan. Nokialaisissa vaan on mielestäni hinta/laatu kohdallaan.

  Hiljaiset ja hitaammin kuluvat renkaat löytyvät lähes poikkeuksetta aina alhaisemmilta nopeusluokilta. Uudempiin autoihin alkaa vaan olla hankala saada semmoisia.
    
 • Nya ajettu noilla H:lla puolitoista kesää. Eivät olleet kummemmin kuluneet kun alta pois otin. Hyvä pito, hyvät ajaa. Ei moittimista, voisin ostaa uudestaankin.  Toisessa autossa on Bridgestone Turanzat (vuodelta 2007), tulivat auton mukana. Hyvät renkaat nekin on.

    
 • Meillä oli taksissa -07 kesällä Hakka H rengas, oli hiljainen ja mukava ajaa, niillä tuli 70000 km ajettua ennenkuin oli sileät (1 kesä ) ja autona Volvo S80 D5 Classic, seuraavana kesänä oli samanlaiset renkaat. Tehdas asennuksena samaisessa autossa oli Michelin PilotPremacy ja nopeusluokka W, oli ihan eri rengas ajaa, siitä en tiedä kauanko ne kerkes olla alla ennen vaihtoa. Omassa Citroën C5:ssa oli ensiasennuksena Michelin PilotPremacy 215/55R16 93W, kolme kesää kesti (n. 50 000 km ), seuraavat kesärenkaat on Hakka H, katsellaan että kestääkö paremmin alla.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit