Autostereoista tietävät auttakaa

5 kommenttia

Ongelmana on yhdysvalloista juuri Suomeen tuotu vm. 2003 Ford Ranger Pick-up. Auton vanhan kasettisoittimen tilalle pitäisi asentaa modernimpi MP3-CD-soitin, mutta sopivaa välikaapelia ei löydy mistään.

Jos joku tietäisi mistä voisin löytää ko. kaapelin tai edes nuo auton puolen liittimet, olisin kiitollinen. Suomesta ei tunnu löytyvän, voisin tilata USA:sta jos vain tietäisin millaisen. Alla kuvat liittimistä.

  
 • Hei
  Kannattaa kysyä Englannista, esim.
  http://www.autoleads.co.uk/products.html
  Heillä tuntuu olevan aika mittava valikoima noita sovitinjohtosarjoja

    
 • Menet jonkun sellaisen luokse, joka noita työkseen tekee, ja jos ei löydy valmista sarjaa, niin nuo saa kyllä mittaamalla kokeiltua että mitkä johdot on mitäkin, ja sitten voi vaikka napata nuo vanhat liittimet pois ja pistellä abikoilla kiinni. Turhaan lähtee ulkomailta tilaamaan.

    
 • En kovin paljon tiedä autostereoista, mutta kuvittelisin sinun tarvitsevan sopivan nk. ISO-johdotussarjan, jonka avulla voit liittää CD-soittimen ISO-liittimet auton liittimiin.
  Tässä Bilteman verkkokaupasta poimittu esimerkkikuva:
  http://www.biltema.fi/osteri/data/Kuvat/ri_sojohdotiso.jpg

  EDIT: siellä on Fordiinkin sopivat johdot (hintaan 5,90 eur), mutta onko Ford USA:lla omat standardinsa, en tiedä. Löytyy kohdasta Autohifi - soittimet, vahvistimet.

  [MatLog muokkasi tätä viestiä 11.08.2005 klo 14:47]
    
 • Jos molemmissa peleissä kytkentäkaavio, usein myös vehkeen peräpäässä tarrassa, niin helppo kolvailla itse sopiva "adapteri". :sunglasses:

  [JOXA muokkasi tätä viestiä 12.08.2005 klo 00:02]
    
 • Tänään tuli ameriikasta yksi johto, "Ford 1998 and up", mutta on edelleen vääränlainen vaikka kahden eri liikkeen myyjät väittivät tätä oikeaksi. Kaipa tässä pitää ruveta johtojen pätkintään sitten. Yksikään täkäläinen (Kuopio) liike ei tällaista johtoa tunne, eivätkä myöskään pari helsinkiläistä kauppaa joista kysyin. Surullista.

  Kiitokset vastanneille avusta :smile:

  [Rlyeh muokkasi tätä viestiä 02.09.2005 klo 16:20]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit