Vanteet ja renkaat?

7 kommenttia

Syksy ja talvi lähestyy uhkaavasti ja talvirenkaat uupuvat. Kysymys kuuluukin arvon autoharrastajat, että mistä mahtanee saada nastarenkaat edullisimpaan hintaan? 16-tuumaiset, 205/60- kokoiset renkaat olisi suunnitelmissa. Myös edulliset alumiinivanteet olisi hakusessa. Millaisia liikkeitä suosittelisitte, entä mahtaneeko Keski-Euroopasta löytyä hinta-laatu-suhteeltaan hyviä tarjouksia?? nimim. Tarjonnan määrästä johtuen Epätoivoinen

  
 • HALOO !

  Eihän autoton tee nastarenkailla mitään !

  Kysymys on väärin aseteltu. Kenenkään ei ole pakko ajaa nastarenkailla. Jos on varaa ajaa halvimmilla talvipyörillä (syy: esim ajaa 1000 km/talvi), niin kyllä lähin rengasliike jotkut barumit tai kumhot asenttaa alle.

  Retki keskieurooppaan tuskin kannattaa.

  Jos taas oikeasti haluaa hyvät renkaat kohtuuhintaan, kannattaa ensin päättää mitkä kumit tahtoo ja sitten verrata niitä hintoja.

  :innocent: :innocent: :innocent:

    
 • Lainaus:
  19.08.2005 klo 17:29 Autoton kirjoitti
  Millaisia liikkeitä suosittelisitte, entä mahtaneeko Keski-Euroopasta löytyä hinta-laatu-suhteeltaan hyviä tarjouksia??


  Olen aina löytänyt edullisen paketin kysymällä oman ja naapuripaikkakunnan muutamista liikkeistä tarjousta. Niin aion tehdä nytkin, tarkoitus olisi hankkia juuri tuon kokoiset nastarenkaat toiseen autoomme. Kysyn tietyn merkkisiä renkaita, talvirenkaiden kyseessä ollen minulle riittää Conti, Nokian ja Michelin. Kannattaa alkaa kysellä jo nyt, yleensä myyntihalu on nyt kovempi kuin sitten kun se sesonki varsinaisesti alkaa lokakuussa.

  Keski-Euroopasta et apua löydä, siellä kun ei yleisesti myydä meidän oloihimme sopivia talvirenkaita.

    
 • Barum ei muuten nykyään ole enää mikään huono rengasmerkki....

    
 • Retki Tallinnaan kannattaa kummasti, voit löytää jotain ennakkotietoa tai ilmoituksia ehkä www.kuldnebors.ee lehden sivuilta? Renkaat, mm. Nokian ovat lähes puolet halvempia, kuin myös työt.

    
 • Rengascenter-ketju myy hinta-laatu suhteeltaan hyviä ja halpoja renkaita, mm. Fuldaa ja Uniroyalia. Myös Alession vannevalikoimassa hinnat alkaen-mallit ovat melkoisen edullisia.

    
 • Itse katson täältä vanteiden ja renkaiden hintoja referenssiksi www.rengasmaailma.fi

    
 • Micheliniltä tulee muuten syksyksi uusi nastarengas, jossa hinta/laatusuhde vaikuttaisi olevan kohdallaan... Ei tarte maksaa Hakkapeliitta nimestä liikaa... Ja valitse vanteiksi oikean leveyden / offsetin omaavat... Eli kannattaapi vierailla asiantuntevassa liikkeessä, että autosi ajettavuus pysyy hyvänä, eikä ongelmia tule...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit