Michelin XI2

2 kommenttia

Miten on mahdollista että TM:n testin kitkarenkaiden paras on Misukoiden XI2 ja sitten autobildin ja Tuulilasin testeissä sama rengas on huonoin!

TM kehuu jääpitoa poikkeuksellisen hyväksi mutta Tuulilasi ei löydä renkaasta mitään todella huonoa kuin jääpito.

Rengaskoko on sama, renkaan valmistusviikko on sama (41/2010).

Miten voi olla noin raju ero kun muuten tulokset melko pitkälti korreloivat.

  
 • Kannattaa lukea testit, eikä pelkästään missä järjestyksessä! Itsellä alla renkaat ja ainakin näillä liukkailla hyvältä vaikuttaa.

    
 • Nasse:

  Kannattaa lukea testit, eikä pelkästään missä järjestyksessä! Itsellä alla renkaat ja ainakin näillä liukkailla hyvältä vaikuttaa.
  Niin minullakin on, eikä ole aihetta moitteeseen.  Toisaalta Teknikens Värld testasi myös Michelinin kitkat ja totesi sitä huonommiksi ainoastaan keskieurooppaan tarkoitettua kaksi kitkarengasta. Jopa niin huonoiksi että kolme keskieuroopparengasta oli parempia.  Vielä ei jäisellä tiellä oli voinut kokeilla, mutta 9 mm vettä tiellä pitäisi johtaa vesiliirtoon TV:n mukaan jo 45 km/h nopeudessa. Sitä ei ole tapahtunut.  "Vid alla vinterdäcktester sedan millennieskiftet så har Michelins nordiska dubbfria däck underpresterat och det är synd för många konsumenter tar för givet att varumärket Michelin automatiskt ska innebära toppkvalitet. Positivt dock att deras dubbdäck, X-Ice North, har lyfts sig så pass så att det utmanar för totalsegern. Kanske är det ett tecken på förändring, kanske kommer det att innebära att deras framtida nordiska dubbfria kan konkurrera med de bästa.  Men i dagsläget räcker X-Ice XI2 inte alls till då det har grava brister framförallt på våta vägar. Vinteregenskaperna är okej, men inte mer och den kombinationen räcker inte längre än 15:e plats i vårt test."
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit