City-Maasturit ja M+S renkaat

1 kommentti

Aftonbladet on ilmeisesti Teknikens Världin kanssa testannut Suomen Ivalossa myös City-maastureiden M+S (Snow & Mud) ensiasennusrenkaat Ivalon Test Centerissa. Tulevissa numeroissa testi julkaistaan. Niillä ei ole mitään mahdollisuuksia liikenteessä, kommentoi Collin. Olen vajaan talven vuosia sitten kokeillut samaa, niillä ei tee mitään, oli välittömästi hankittava kunnon nastarenkaat. www.aftonbladet.se/vss/bil/story/0,2789,716615,00.html

  
 • Lainaus:
  29.10.2005 klo 10:58 SixPack kirjoitti
  ... oli välittömästi hankittava kunnon nastarenkaat.


  Tavallisessa autossa riittää kyllä pelkät talvirenkaat (nastattomat), mutta ehkä liiallisen kuolleen painon kanssa nastat ovat halpa henkivakuutus itselle ja vastaantulijoille.

  EDIT: Tästä tulikin mieleen, että kun Nokian Hakkapeliitta Q:ta saattaa vielä saada vanhasta varastosta, niin ostaisiko uudet sellaiset, vai ottaisiko riskin RSi:n kanssa, että eivät osoittaudukaan yhtä hyviksi liukkaalla alustalla eivätkä yhtä kestäväksi kulutusta vastaan?

  Nykyisten Q:t on otettu käyttöön talvikauden -98-99 alussa, ja viimeiset kolme vuotta ne ovat olleet all season -renkaina :no_mouth:

  [mikahe muokkasi tätä viestiä 30.10.2005 klo 03:54]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit