Ahvenanmaan erikoisrenkaa

2 kommenttia

Ahvenanmaallahan on kehitetty jonkin aikaan jotain erikoisrengasta joka sopii eri keleihin/paikkoihin jos oikein ymmärsin. Renkaassa olisi ikään kuin kolme pintaa ja aina se osa renkaasta tulee esille ilmapaineen lisäyksen avulla joka olisi sopiva tilanteeseen.
General Motorsiltakin oltiin kiinnostuneita näistä ns. "ihme renkaista". Onko teillä enempään tietoa kyseisistä renkaista? Eli koska ne suunnilleen voisivat tulla markkinoille ja kuinka paljon ne voisivat tulla maksamaan (tai no tuskin hinnasta on vielä puhuttu) jne.

[Tuomas muokkasi tätä viestiä 02.12.2004 klo 15:38]
  
 • eikö kukaan saa tuota hiljennettyä? :open_mouth:

    
 • Lainaus:
  02.12.2004 klo 15:26 Moikka kirjoitti
  eikö kukaan saa tuota hiljennettyä? :open_mouth:  Etkö tiedä näitä renkaita? Turun Sanomissa ainakin oli autoliittessä näistä juttua. En ehtinyt, harmi vaan lukemaan juttua loppuun kun oli mukamas jonnekin niin kiire.
  Jos et usko niin lue vanhemmista Turun Sanomista!!! Kannattaisi vähän lukea lehtiä...Ja eikös tämä ole fiksu keskustelunaihe. Älä yritä muuttaa aihetta renkaista johonkin aivan muuhun. Pysy aiheessa vaikka nyt tätä kirjoittaessani en itsekkään pysty. Pysytään jatkossa aiheessa, kummatkin.
  Uskon että muitakin kuin minua kiinnostaa nämä Ahvenanmaalla kehitetyt renkaat. Tai ei niitä vielä kai ole kehitetty loppuun asti mutta kumminkin... Joten tietoa näistä kaipaan edelleen... :smile:

  [Tuomas muokkasi tätä viestiä 02.12.2004 klo 15:47]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit