Tässä se MB 500 chrashtest video

5 kommenttia

Valitettavasti saksankielellä mutta näyttää kaiken:

www.stern.de/tv/sterntv/549835.html?nv=cp_12_

DSL on laajakaistanopeus. WindowsMediaPlayer.

  
 • Onko jollekin Saksankielen taitoiselle selvinnyt tuosta videosta, miksi järjestelmä ei toiminut ko. hallissa.
  Järjestelmässä on kaksi tutkaa, 24 ja 77 gigahertsisiä; http://www.ae-plus.com/Key%20topics/kt-brakes-news6.htm ja http://www.internetautoguide.com/auto-news/25-int/13210/
  - noista ei selviä muuta kuin perusasiat (esim tutkien taajuudet).
  Tai onko sattunut silmiin teknistä selvitystä netistä miksei tutkat toimineet tuossa hallissa.
  Arvaus: hallin seinistä tulee häiritseviä heijastuksia, mutta olisihan se pitänyt hoksata ja pitäisihän järjestelmän toimia myös epäsuotuisissa olosuhteissa, mutta kun homma alkaa mennä pieleen niin se menee pieleen...

    
 • Tässä Aftonbladetin selostus koko tapahtumaketjusta.
  En osaa sanoa miten porukka osaa ruotsia, ilmeisesti enemmän kuin saksaa? Tuossa artikkeli jokatapauksessa:

  www.aftonbladet.se/vss/bil/story/0,2789,735139,00.html

  Onhan asiaa uutisoitu, mutta eiköhän koko järjestelmä toimi hyvin avomaastossa joissa suurin määrä onnettomuuksista tapahtuu. Suomeen ei tuotane montaa sataa 500 S:ää vuosittain, joten koskenee marginaalista ryhmää Suomessa. Suuressa maailmassa asia voi tietenkin olla toinen. Ja imagoasia !

  [SixPack muokkasi tätä viestiä 24.11.2005 klo 22:06]
    
 • Kuinka tuo reagoi vastaantuleviin autoihin?
  Entäs normaalia tiukempaan ohitustilanteeseen?
  Jotenkin ainakin itseäni hirvittäisi ohittaa tuolla, nimittäin jos jarruassistentti päättääkin jarruttaa kesken ohitustilanteen kun näkee vastaantulevan auton.

    
 • Ei vaikuta asiaan ellet suorita ohituksiasi vakionopeudensäädin päällä ajaen ja tutkan "turvaväli" maksimilla, silloikin pitäisi luultavasti aika pieneen väliin tunkea, ei se nyt kilometrikantamaa pidä edelläolijaan. Ohitukset tulee ainakin itse suoritettua nilkan kulmaa muuttamalla, vaikka vakionopeudensäädin onkin päällä, 'ohituskytkentä' päällä silloin.

  Empä tuota Distronic ykköstä ole suuremmin käyttänyt, niinkauan kun a) sen toimivuus ei ole yhtä hyvä kuin junan vessalla ja b) se päällä ajettu peräänajo ei ole oikeudessa minun syyni.

    
 • Tietysti on hyvä että kehitellään kaikenlaista kivaa, mutta jos tuommoisiin systeemeihin aletaan luottamaan oman keskittymisen kustannuksella, mennään väärille poluille. Ja toisaalta, tässä taas yksi fakta siitä, että kun autoille tulee ikää, ei niiden korjauttamisessa ole enää taloudellisesti mitään järkeä, kun ne ladataan täyteen kaikenmaailman vemputinta.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit