APUA TARVITSEN

3 kommenttia

Mistä saa ostettua sonyn dvd ja tv autoon. haluaisin myös tietää mitä ne maksavat pliis auttakaa kun haluun ostaa sellasen! :sunglasses:

  
 • Tuolla näkyy jotain olevan, ei tosin Sonyn, mutta kuitenkin:
  http://www.autoextra.fi/dvd.shtml

    
 • By all means, tässä näkyy tämän päivän ihmisen uusavuttomuus. Sen sijaan että ottaisi yhtyttä lähimpään elektroniikkaliikkeeseen tai muuhun putiikkiin, pitää apua kysyä tietokoneelta eli keskustelupalstoilta. Jos ei tunnista yhtään kodinkoneliikettä, eikä jaksa lähteä rämpimään kauppiaan luo, puhelinluettelo ja kännykkä auttaa asiassa. Toki netistäkin hakusanalla saattaa löytää yhtä ja toista.

  Toki ihmisyyteen kuuluu, että lähimmäistä autetaan, mutta kyllä minä ainakin olen sitä mieltä, että paras väylä hintojen ja saatavuuden selvittämiseen on kauppa. No, täältä tietysti voi kysyä taustatukea onko hinnat kohdallaan vai löytyisikö jostain halvempaa... Mutta näyttää siltä, että kovin paljon kokemuksia tämän palstan lukijoilla ei ole.

    
 • Lainaus:
  21.01.2005 klo 11:12 Jeppe Niilonpoika kirjoitti
  By all means, tässä näkyy tämän päivän ihmisen uusavuttomuus. Sen sijaan että ottaisi yhtyttä lähimpään elektroniikkaliikkeeseen tai muuhun putiikkiin, pitää apua kysyä tietokoneelta eli keskustelupalstoilta. Jos ei tunnista yhtään kodinkoneliikettä, eikä jaksa lähteä rämpimään kauppiaan luo, puhelinluettelo ja kännykkä auttaa asiassa. Toki netistäkin hakusanalla saattaa löytää yhtä ja toista.


  Totta, totta!! En nyt rupea syyllistämään, mutta tämä on sellainen asia, jonka selvittäminen omatoimisesti ei liene kovin vaikeaa. Vähän kyselyitä liikkeisiin tai hakuja internetistä (eli ei kysymyksiä keskustelupalstoille) jos ei halua ulos lähteä. Kun on rahaa niin ettei p*skalle taivu, niin mikäs se on muita pomputellessa... nyt alkaa lipsua vuodatuksen puolelle, joten lopetan, mutta sanon vielä, että jos olette pohjimmiltanne laiskoja, viitsikää edes vaivautua peittämään se.

  BTW, Osta Pioneerin laitteet.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit