Autohissi kotiin

2 kommenttia

Tällaisia "autotalleja" esilteltiin jokunen aika sitten Suomen Auto Bild lehdessä. Auto hissiin ja ylös kerrokseen jossa asuu. Säästäähän se ainakin mannereuroopassa katutilaa, ja siinähän voi jopa pestä auton, koska nämä ovat varustetut rasvanerottimella ja kulkevat jonnekin pisteeseen alas käsittelyyn, tarjoaa ratkaisun pieneen askarteluun myös. Malleja ja kokoja lienee tulossa enemmänkin tarpeiden mukaan, myös katettuja. Ehkä ei hullumpi idea sittenkään?

Ei muuten muuttohommissakaan pöljämpi idea, suursiivouksen ajaksi voi roudata kamat ulos vähäksi aikaa jne.

www.automotorundsport.de/news/fotolshows/carloft.101127.htm

  
  • Hauska idea. Sangen pelottavaa muuten, että kun luin kirjoituksesi aiheesta ennen kuin avasin linkin, mieleeni tuli puhtaana assosiaationa kattohuoneistotyylinen sisustusarkkitehtien unelma, jonne joku parempiin varoihin päässyt ajaa E-Mersunsa, niin mitä paljastuikaan ensimmäisen kuvan takaa linkin avattuani...

    Huh!

      
  • Joo, vaan entäpä jos "lofti" onkin toisella puolella Berliiniä ja olkkarin ikkunasta pitäisi tuijotella vanhaa rapaista Warrea?

    Mitähän emäntä sanoisi, kun sitä siinä haalareissa roppailee ja välillä käy p****isilla kengillä hakemassa lisää kepua jääkaapista?

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit