Grand Cherokeen soittimesta

1 kommentti

Osaisikohan täällä kukaan neuvoa antaa, kun kukaan ei tunnu tietävän..

Kävipä meillä näin. Toissa viikolla hommattiin Jeep Grand Cherokee vuosimallia 2000. Ei ole ennen webastoa missään autossa ollut ja näin ollen ei tiedetty, että sitä puhallinta ei kannata pitää päällä tai käy niinkuin meille kävi, söi kaiken virran akusta.
No ei siinä mitään saatiin akkuun virtaa ja auto käy, mutta se soitin :confused: Näytti ensin CODE siinä näytössä ja eihän meillä tietenkään ollut tiedossa mitään koodia siihen. Pikkusen rämpättiin ja nyt siinä on siitä asti lukenut, että WAIT. No kuinkahan kauan sitä pitäisi sitten odotella? (nyt tiedettäisiin koodikin mikä siihen laittaa).
Ukko kävi äsken ottamassa koko soittimen irti, mutta ei mitään hyötyä. Pitäisikö se olla virtalähteestä kauemmin irti, kuin hetken? Vai onko se nyt ihan umpijumissa?

  
  • Minulla oli kerran soitin (Blaupunkt), joka kysyi myös koodia, jos "herätevirta" oli ollut poikki vähän aikaa (akku irti tms.)

    Jos eka koodi meni väärin, laite kysyi aika pian uutta koodia. Jos sekin meni väärin, sai jo odottaa jonkun aikaa. "Odotusaika" piteni yritysten myötä nopeasti, kunnes laite meni tilaan, jossa sen saa toimimaan vain maahantuojan huolto.

    Jos laite siis kysyy vielä uutta koodia, en suosittelisi "arvaamaan".
    Koodi pitäisi tietää, tai sitten ottaa yhteys Cherokeen entiseen omistajaan tai Suomen maahantuojaan, joka antaa (toivottavasti) lisäohjeita.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit