Lommo lokasuojassa

3 kommenttia

No niinhän siinä sitten kävi, että tulessani kaupasta huomasin lommon oikean puolen etulokasuojassa. Ilmeisesti viereisestä autosta oli avattu ovi vähän lennokkaammin. Kävin kysymässä merkkiliikkeestä mitä maksaa lommon korjaus (siis pieni painauma ja kohdassa on maali kiinni). Sanoivat että n. 300-400€ ja lokasuoja pitää maalata. Itsestäni tuntuu että lommon voisi saada vähemmälläkin oikaistua. Pitänee ilmeisesti kysyä myös muualta korjauskustannuksia, jos korjautan olekaan.

[eskimoto muokkasi tätä viestiä 19.02.2006 klo 15:20]
  
 • Täältä löytyy kohtalotoveri, parkkipaikalla saatu kuhmu auton oikeaan etuoveen. Ja jälkiäkään itsestään kolhija ei jättänyt, kuten tavallisesti. Edellisessä autossani näitä oli ainakin viisi, pienempiä ja suurempia. Samansuuntainen kustannusarvio merkkiliikkessä, miten olisi www.autodent.fi tai vastaava?

    
 • Kiitos vinkistä. Näytti ihan ok fiksaamolta, mutta kun asuu täällä Vaasan korkeudella niin ainakaan vastaavaa ei ole täältä löytyny. Vai löytyykö? :smile:

    
 • Kannattaisi kysellä paikallisista autoliikkeistä, esim oman automerkkisi merkkihuollosta. Monet lommonoikojat kiertelevät eri autoliikkeissä oikomassa vaihtoautoihin tulleita pikku lommoja. Itse sain eräästä kuopiolaisesta liikkeestä viime keväänä "kiinni " juuri tuollaisen kiertävän fiksaajan. Hän tuli oikomaan lommot omaan autotalliini ja teki tosi hyvää työtä.
  Rahaa kului kahden lommon oikomiseen muistaakseni 50 euroa, uskoisin kuitenkin neuvotteluvaraa löytyvän.

  [Vinnes muokkasi tätä viestiä 20.02.2006 klo 08:39]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit