opel vectra 2.2 direct

3 kommenttia

Onko millaisia kokemuksia ko. autosta. Itse ostin vectran viime vuonna ja se oli esittelyauto. Autolla on ajettu nyt n. 8 tkm ja moottorin häiriövalo on palanut pari kertaa. Akku vaihdetiin kovien pakkasten aikana uuteen, kun jätti huoltoaseman pihalle. Onneksi on vielä takuu voimassa.
  
 • Itselläni ollut 2,2 direct automaatilla noin vuoden ja nyt 29tkm ajettu. Moottori toiminut hyvin, tosin kulutus 9,5 l/100km on enemmän kuin alunperin olin odottanut. Syynä tod.näk. ajotapa ja kaupunki ja moottoritieajon korostunut määrä.

    
 • Onko jo ollut ensimmäinen huolto? Vietkö huoltoon merkkikorjaamolle vai jonnekki muualle? Ilmeisesti huolto ei ole niin kallis kuin vw:ssa?!

    
 • Lainaus:
  17.02.2006 klo 18:45 eskimoto kirjoitti
  Onko jo ollut ensimmäinen huolto? Vietkö huoltoon merkkikorjaamolle vai jonnekki muualle? Ilmeisesti huolto ei ole niin kallis kuin vw:ssa?!

  Ensimmäistä huoltoa ei vielä tehty. Öljynvaihdon tein 15tkm kohdalla. Melkoisen kallis oli se toimenpide (...elämä on...) Merkkikorjaamolla aion kyllä huollattaa, ja muistaakseni 30 tkm huollon hinta oli luokkaa 300€.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit