mikä hälytin?

2 kommenttia

mietin tässä hälyttimen hankintaa 95 vuoden mondeoon.
mitä suosittelette??

  
 • Suosittelen esimerkiksi Avital 2300, jossa on vakiona viisi silmukkaa, keskuslukituksen kauko-ohjaus, kaksi nelipainikkeista kauko-ohjainta, kolme lisäkanavaa mukavuustoiminnoille (esim. takakontin ohjaukseen) ja kaksitasoinen esivaroittava säädettävä iskuntunnistin ja hintakin on kohtuullinen ominaisuuksiin nähden ja takuu on 24kk. Suosittelen myös lähestymistunnistinta 508D. Tämän paketin asentaa myös itse, jos on riittävästi autosähkökokemusta. Ohjeet ovat erittäin hyvät ja ne voi ladata tutkittavaksi Halytin.com -sivulta.

  Lisätietoja täältä:

  http://www.halytin.com/catalog/product_info.php?cPath=21_45&products_id=29

  Jos haluat puhuvan ja kaukokäynnistävän kaksisuuntaisen hälyttimen, joka varoittelee lähellä hiippailusta ja ovilla kolhimisesta taskussasi olevan kauko-ohjaimen näytöllä havainnollisilla ikoneilla, niin valintasi on Viper 480XV ja kasa lisävarusteita.

  Lisätietoja täältä:

  http://www.halytin.com/catalog/product_info.php?cPath=21_48&products_id=186

  Vastaan itse mahdollisiin lisäkysymyksiin koskien näitä tuotteita.

    
 • Voin suositella myös Viper 480XV -järjestelmää, josta pieni juttu näkyi olevan myös uudessa Tekniikan Maailma -lehdessä.

  Se on Euroopan ensimmäinen vakuutusyhtiöiden hyväksymä kaksisuuntainen järjestelmä, jossa on useita esivaroitustoimintoja ja varoitusten ja hälytysen siirto omistajan taskussa olevaan LCD-näytölliseen kauko-ohjaimeen, joka piippaa ja värisee, kun autolla on asiaa.

  Kysy Viperia hälyttimiä asentavista liikkeistä ja anna heille anteeksi, jos heillä ei sitä vielä ole ja yrittävät myydä jotain muuta merkkiä tilalle. Älä silti ota tilalle toista saman hintaluokan laitetta vaan vaadi Viper. Saat rahoillesi vastinetta. Viper on nykypäivää.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit