Vai? Vai? Eikun?

3 kommenttia

Elikkäs tarkoitus olisi lähiaikoina "uutta" autoa hommata alle, ja olen pääni puhki miettinyt että mikäköhän se voisi olla, koska autoja minulla on ollut vasta 2 en mikään konkari ole.
Eli auto tulee yhden, välillä kahden hengen siirtoihin, eli tilat eivät ole se mikä ratkaisee, tärkeintä on ulkonäkö, teho, luotettavuus, ajettavuus.

Tällä hetkellä vaihtoehtoina olisivat: Peugeot 206rc, Toyota T-sport, Honda civic type-r (vanhaa korimallia), Seat ibiza fr, Seat leon fr. Eli noin 20 000€ kieppeillä pyöritään.
Yhtäkään autoista en ole koeajanut viellä, sekin tullaan tekemään tietenkin, mutta ajattelin että ehkä täällä on kyseisten autojen omistajia jotka voivat kertoa autosta yleisesti hyviä ja huonoja puolia.
Ja googlettanut olen kyllä ja lukenut paljon autoista.

Ehdotuksiakin uusille ehdokkaille toki saa laittaa jos niille on myös perusteet, toivon että keskustelu ei mene toisen merkin haukkumiseksi, ellei sitten ole siihen syytä, koska autot kuitenkin ovat myös yksilöitä...
:smile:

Taisi tulla epähuomiossa vähän väärään alueeseen, mutta ei kai se maailmaa kaada:)

[Jorie muokkasi tätä viestiä 30.09.2007 klo 20:03]
  
 • Riippuu vähän, Peugeot ja Honda ovat kaikista eniten "kilpa-autoja" hyviä radalla mutta ei välttämättä niin hyviä tien päällä. Toyota noista huonoin kilvanajoon mutta ehkä eniten perheauto( tosin nopea sellainen) Seatit taas näiden välimaastosta(hieman muovisia sisältä). Toyota ja Honda pitää parhaiten arvonsa näistä autoista. Osta mikä parhaalta tuntuu!

    
 • No oletko jo katsellut näistä paikoista:
  http://www.whatcar.com/
  http://www.channel4.com/4car/index.html
  http://fifthgear.five.tv/index.htm

  käy vielä www.bilagare.se
  sivustolla, josta löydät myös ruostetutkimuksia.
  Eikä ole pahitteeksi vaikka tutkit turvallisuuspuolia myös, täältä mm. löytyy
  http://www.euroncap.com/home.aspx

  Ja kun lähdet kierrokselle autoliikkeisiin koeaja kaikki haluamasi ja koeaja vielä vaikka useampaan kertaan samat autot.
  Vertaile autojen ohjauksia ja rengasmelua. Niissäkin on suuria eroja.


  [mhj muokkasi tätä viestiä 01.10.2007 klo 15:10]
    
 • Kiitos linkeistä :smile:
  Sen unohdin tuossa viellä mainita että tuo Honda tulisi olemaan vanhaa korimallia, koska uudesta en pidä yhtään, samoin leon.
  tietenkin päätös on lopulta oma, mutta on mukava kuulla faktaa ja kokemuksia autoista joita on menossa ostamaan:)
  Oikeastaan ulkoisesti tällä hetkellä miellyttää Honda ja miksei Peugeotkin, mutta onko Peugeotin laatu parantunut, kun niitä ranskattaria tuolla testien ja muitten listojen kärkipäässä ei koskaan ole...?
  Jos vaan joku kyseisten autojen omistaja/ex-omistaja sattuu lukasemaan tämän, niin olisi mukava kuulla millaisia autot ovat jokapäiväisessä ajossa.
  oikeastaan näin nuorena kuskina arvostan juuri eniten tehoa ja ulkonäköä, mutta tietenkin ajettavuus, hallinta ja luotettavuus ovat tärkeitä tekijöitä.

  Niin ja sellasta oisin viellä kysyny että paljonkohan tuo ibiza mahtaa kiihtyä 0-100km/h lastuttuna? Jollais jos olisin kokemusta:)

  [Jorie muokkasi tätä viestiä 02.10.2007 klo 20:21]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit