Defa ei anna käynnistää autoa

6 kommenttia

kävi silleesti että helähti akku tyhjäksi autosta,ja ku akku ladattiin uudelleen hälytin ei anna käynnistää autoa vaan kuuluu outo ääni.valot,mankka yms. pelittää.kaukosäädintä ei oo käytetty 5 kuukauteen ku tahtoo sekoilla pakkasilla eli hälytin ei ole ollut käytössä tuona aikana.säätimen napista painaminen ei vaikuta asiaan ja vaihoin uudet patteritkin sisään.eli ku avaa oven,valot vilkkuu ja kuuluu hlyttimestä vaimeahko kiekaus jota se tekee jonkun aikaa.ois tietty kiva päästä autolla ajamaankin.mitäs tässä vois tehä??.Hälyttimen tyypistä en osaa sanoo yllä yhtään muuta ku et defa se on ja kaks nappia on sekä hälyttimessä konepelli alla sekä tässä kaukosäätimessä....

  
 • Tuli tuossa askarreltua vastaavan jutun kanssa vähän aikaa sitten.
  Jos kaukosäätimestä ei tapahdu mitään niin...

  Pellin alla on siis kaksi nappia A ja B. Sinä tarvitset noista kirjaimista koostuvan 7-kirjaimisen koodin hälyttimen/ajoneston poiskytkemiseen. Koodi on tullut hälyttimen mukana ja löytynee kenties ohjekirjan/autonmanuaalien välistä tai oikeaoppisesti omasta lompakostasi.

  Poiskytkeminen tapahtuu kytkemällä avaimella sytytysvirta päälle ja näppäilemällä koodi itse hälyttimeen. Joka painalluksen hälytin kuittaa äänimerkillä. Kun koodi on syötetty niin auton pitäisi startata.

  Eli ainakin alkuun koodia etsimään?

    
 • jep kiitos kovasti.tyyppinumero on kaiverrettu polttamalla kaukosäätimen pohjaan ja tosta ei kyllä saa erkkikään selvää.....paskempi homma.pitääpä katella auton manuska läpi,hälyttimestä ei manuskaa mukaan tullu...ymmärsinkö nyt oikein että 7-kirjaiminen koodi joka koostuu a-ja b-kirjaimista??kärsiikö tuota monesti arpoa vai meneekö ihan tilttiin jossain vaiheessa?Aikaisempi omistaja väittää että kuittaantuu vaan kaukusäätimen nappia painamalla ku silläkin on ollu akkukin pois paikaltaan......hmmm,,,koodejakaan ei oo missään....apuva!"!

  [lattakaapeli muokkasi tätä viestiä 29.03.2005 klo 19:24]
    
 • jep aika epätoivossa tuossa jo ehti olla mutta setä sitten irrotti miinusjohon akusta ja kappas alko pelittään kaukosäätimestä....että silleesti :grin:

    
 • Parempi kun ei sekois noihin jälkiasennushälyihin ollenkaan. Sen verran noiden kanssa on ongelmia, varsinkin jos ei itse ole asennuttanut ko. laitetta.

    
 • Hyvä, että lähti toimimaan. Akku siis piti ottaa kokonaan irti?


  p.s. se kirjain sarja saattoi olla myös 8-kirjaiminen?!

    
 • Ja ainakin mulla tuo koodi annetaan avaimella. Virtoja renataan päälle ja pois tietyssä sarjassa.
  Ja koodi ei ole manuaalissa, vaan erillisessä läpykässä (luottokortin kokoinen).
  Jos kauko-ohjain ei toimi niin tuo on ainut vaihtoehto. Ja silloinkin auto alkaa huutamaan kun menee avaimilla sisään. Kannattaa pitää paristot iskussa ja vara-avain lähellä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit