a2 vstaan prius

3 kommenttia

audi a2 tdi taas uudestaan valmistukseen, siinä haastetta kaiken maailman bensa(rosvo) hybrideille!!!!

  
 • No sopii ihmetellä, että kun se jo kerran todettiin kannattamattomaksi, nin miksi uudelleen ? Tai varmaan muutetaan sitä, koska pieni ja ylihintainen nelipaikkainen käkkyrä tuskin massoja kiinnostaa.

    
 • Tuskin menee nytkään kaupaksi erittäin pieni, kiikkerä, kallis A2. VW Polokin on olemassa. Priukseen on älytöntä verrata, ei ne ole saman luokan autoja.

    
 • Uskon että se ei taloudellisesti menestynyt, koska VW:n merkeistä Audi oli väärä merkki. Audi ei uskaltanut sitä 3-litran mallia mainostaa, koska mainoksen sanoma olisi sotinut koko muuta mallistoa vastaan. Ei A2 liian kallis ollut, ihmiset suostuu maksamaan paljon enemmänkin A3:sta, C30:sta, Cougarista jne, vaikka noissa on tilat heikommat, huoltovälit lyhyemmät ja tekniikka vanhanaikaisempaa. Isommasta tehosta ei ole mitään iloa, kun sitä ei nopeusrajoitusten ja ruuhkaisten katujen vuoksi voi käyttää. 120km/h saakka 1.2tdi kiihtyy siinä kuin muutkin, käytännössä jopa paremmin kun automaatti vaihtaa vaihteet.
  MUTTA automaattivaihteiston vaihteenvaihtajan saisivat kyllä suunnitella uudelleen. Siinä ei pysy hydrauliöljyt sisällä (http://www.google.fi/search?source=ig&hl=fi&rlz=&q=audi+a2+gangsteller&meta=).

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit