Mitä möhnää tuulilasissa?

3 kommenttia

Jokin aika sitten tuulilasiin ilmestyi kohta josta sulka pyyhki veden pois mennessään ylös, mutta alas tullessaan vesi vain levisi siihen. Siinä vaikuttaisi olevan jotain liiman tapaista möhnää. Sulat on vaihdettu ja möhnäistä kohtaa hinkattu tärpätillä, lasinpesunesteellä, ihmesienillä ja ties millä. Möhnä on ja pysyy, vesi leviää ja möhnäkin tuntuu vain leviävän.Edellisessä autossa oli sama vika mutta se lähti sulkien vaihdolla, nyt ei. Mitähän tuollainen liimamainen möhnä voi olla ja ennen kaikkea, miten siitä pääsee eroon??

  
 • Jääkö pyyhkimistä vana tiettyyn kohtaan, joka sitten leviää pikkuhiljaa? Omassa autossani on ollut usein tuollainen vaiva oli uudet tai vanhat sulat. Aluksi säikähdin, että hiekka on naarminut ikävät urat juuri näkökenttään kun puhdistamalla ne jäljet eivät lähteneet. Siitä ne hiljalleen sitten katosivat. Se mitä siihen lasiin tarttuukin on sitten todella lujasti kiinni.

    
 • Jos ois kevät tai kesä, niin vois olla pihkaa, mahlaa tai jonkin ötökän jäännökset?

  Oletko kokeillut asetonia, siis myydään myös kynsilakan poistoaineena?

  Samoin jotkut vahat poistaa hyvin useita mönjiä. :xmas:

    
 • Voiskoos olla hydrauliöljyä tai grafiittivaseliinia?

  Grafiittivaseliini on kovaa tarttumaan eikä liukene veteen eikä oikein muuhunkaan.Hydrauliöljy on pahaa leviään eikä sekään oikein liukene.

  Jotain pensselinpesuainetta voisi kokeilla.On myös lasinpuhdistusvahaa, joka on kyllä hyvää,mutta työlästä.Tiskiaineet ja muut "kesymmät" olet varmaan jo kokeillut. Lykkyä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit