Toyota Land Cruiser

7 kommenttia

Omistan Toyota Land Cruiser vm-2004 maasturin.Sillä oli ajettu 130000km kun etupyörän laakeri hajosi,takuu ei ottanut mitään kantaa asiaan, vaikka Toyota-korjaamossa ei vastaavia tapauksia ollutkoskaan tullut vastaan.Onko kenelläkään tietoa vastaavista?

  
 • Vad! Hur är det möjligt, ulle? Että omista pusseistasiko joudut tämänkin kauhean kuluerän maksamaan? Nyt kaikki ullen puolesta taistelemaan!!!!

    
 • Käsittääkseni takuu on 3 vuotta tai sata tonnia, takuu on ummessa, ja pulinat pois. Etupyörän laakerit kuluu, ja joskus niitä joutuu vaihtamaan. Miksi ihmeessä autoon, jossa ei ole enää takuuta, pitäisi maahantuojan se maksaa ?

    
 • On kieltämättä harvinaista, että Toyotasta (vieläpä LC:sta) hajoaa pyöränlaakeri noilla kilometreillä. Takuu on mennyt vuosi aiemmin umpeen, jotan korvausvelvollisuustta ei liikkeellä ole, mutta kannattaa sinun kysyä ihan maahantuojalta, että osallistuisivatko he kustannuksiin. Kyse kun on selvästikin yksilö/valmisteviasta...

    
 • Harvinaista tahi ei, niin ihmettelen suuresti, jos maahantuoja siihen osallistuu. Eikä omasta mielestäni pidäkään osallistua. Kuluva osa....

    
 • Kiitos Nasse tuestasi,ystäväsi Börje halusi myös antaa tukea.

    
 • Odotin vastauksia kysymykseeni pyöralaakerien kestävyydestä.

    
 • Ei minkään laakerin kestävyydestä voi tietämättä käyttöolosuhteista antaa mitään kestoarviota.

  Raskas ajo ja tiheät vierailut maastossa ovat kuluttavia ja saattavat hyvinkin johtaa monenlaisiin kulumisiin.

  Omat kokemukseni olivat Lantikalla kaksi etupyörän laakeria ja kolme takapyörän akselia kolmen vuoden aikana.Onni oli,ettei ollut oma vehje.

  Muissa ajamissani/omistamissani ei ole Granadaa(V6,3,0 vm-78),joka oli tosi lujilla, lukuunottamatta laakereita vaihdettu.

  Pelkässä maantieajossa pitäisi kyllä laakereiden kestää auton iän,harmi vain että autostasi ehti takuu umpeutua eikä Tojolta taida "goodvilliä" löytyä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit