Volvolla viestintä sekaisin

2 kommenttia

Kuten tunnettua Volvo ei ole niitä bensapihimpiä autoja. Eivät ainakaan nämä yli kaksilitraisilla moottoreilla varustetut mallit.

Ympäristövastuutaan korostaen Volvo satsasi kovasti Bi-Fuel -autojen kehittämiseen ja markkinointiin. Sitten päätti lopettaa koko touhun.

Eilen Volvon pääjohtaja toivoi bensiinin verotuksen kiristämistä kotimarkkinoillaan. Jotta kysyntä suuntautuisi ympäristöystävällisempiin ratkaisuihin. Joita Volvolla ei Fordin pieniä moottoreita lukuunottamatta ole.

Huippuna Suomen Volvo laittoi Mauri Pekkarisen höpisemään etanolipolitiikastaan asiakaslehteensä. Siis poliitikko kaupalliseen asiakaslehteen vaalien alla puhumaan näinkin ristiriitoja herättävästä aiheesta. Turha kai mainita, että Pekkarisen perustelut etanolipäätökselle on monilta tahoilta tyrmätty. Pekkarisen mainosrahoitteisen Bi-Fuel auton voi Suomessa tankata kai 2-3 paikassa. Niistä yksi nyt sattuu olemaan Pekkarisen naapurissa asuva farmari.

Pekkarisen vaalimainosta edeltävällä aukeamalla Volvo esitteli möhkömaasturinsa Sport-mallia.

"Keskusta pettää aina". Taitaa olla automerkin vaihdon aika.

[PropJock muokkasi tätä viestiä 28.11.2006 klo 10:18]
  
  • PropJock: ” Eilen Volvon pääjohtaja toivoi bensiinin verotuksen kiristämistä kotimarkkinoillaan. Jotta kysyntä suuntautuisi ympäristöystävällisempiin ratkaisuihin. Joita Volvolla ei Fordin pieniä moottoreita lukuunottamatta ole.”

    Ei ole mutta tulee taas jos bensan hinta nousee ja kaasun ei. Siksihän Volvo hankkeesta luopui, kun bi-fuel ei käynyt kaupaksi ja se ei käynyt kaupaksi koska liian monille oli halvempaa ajaa bensa- tai dieselmoottorilla.

    Pekkarisen intressissä on saada äänestäjilleen sopimuksia etanolin raaka-aineen tuotannosta oli sen vaikutus yhteiskunnan tai ympäristön kannalta mikä tahansa. Useimmat asiantuntijat taitavat olla sitä mieltä, että meillä etanolin tuottaminen ja jakelu kuluttaa enemmän energiaa kuin mitä siitä auton moottorissa polttamalla saadaan hyötykäyttöön.

      
  • Paitsi jos etanoli tehdään jätteestä? :sunglasses:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit