Uusi Mitsubishi Colt

5 kommenttia

Onko kukaan koe-ajanut kyseistä autoa? Jos on niin mielipiteet ja kokemukset, olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan.

  
 • Kyllähän sellaista tuli koetettua Raision Veholla. Hiukan on eurooppalaisuus iskenyt, niin hyvässä kuin pahassakin. Ihan kivalta ajettavalta tuntui ja tilaa oli pieneksi autoksi paljon. Muita tuon kokoisia ei ole juuri tullut kokeiltua, joten ei ole oikein vertailu pohjaa, mutta jos pientä uutta autoa olisin ostamassa niin tuo olisi lähellä sitä.

    
 • Lainaus:
  05.10.2004 klo 09:17 Nieminen kirjoitti
  Kyllähän sellaista tuli koetettua Raision Veholla. Hiukan on eurooppalaisuus iskenyt, niin hyvässä kuin pahassakin. Ihan kivalta ajettavalta tuntui ja tilaa oli pieneksi autoksi paljon. Muita tuon kokoisia ei ole juuri tullut kokeiltua, joten ei ole oikein vertailu pohjaa, mutta jos pientä uutta autoa olisin ostamassa niin tuo olisi lähellä sitä.


  Eikö siinä ollut myös hyvä tilojen muunneltavuus?

    
 • Itsekin kävin Raision Vehossa ko. autoa koeajamassa, enkä kyllä kovin hyviä pisteitä voi sille antaa.

  Fiiliksiä:
  - kallistelee aivan liikaa kaarreajossa (verrattuna muihin vastaaviin)
  - Moottoriäänet kuuluvat korkeammilla kierroksilla turhan paljon sisään (uhoaa ja murisee, metelöi ja puhisee, mutta kulje ei mihinkään)
  - maantiemelua on liikaa, vaikka mm. Seat Ibizassa sitä on vielä huomattavasti enemmän.
  - istuimien sivuttaistuki on heikko
  - kallis
  + hyvät näkymät- isot lasipinnat
  + hyvä muunneltavuus, takaistuimet säädettävät
  + veikkaanpa, että varsin luotettava

  Varustelu ei ollut mitenkään erikoinen. Pettysin kyllä Mitsun uuteen tulemiseen, koska tällä hetkellä hinta, varustelu ja ominaisuudet ei ole täysin linjassa pahimpien kilpailijoiden kanssa. Hyvä yritys kuitenkin merkiltä, jolla ei ole ollut mitään kilpailukykyistä vähään aikaan.


  [Niki Kari muokkasi tätä viestiä 06.10.2004 klo 01:17]
    
 • Olin itsekin aikeissa koeajaa Colt, mutta pikainen koeistuminen edessä ja takana perusmallissa (joka olisi ollut hinnaltaan mahdollisuuksien rajoissa) antoi sellaiset ladamaiset fiilikset - vieressä ollut malliston huippu oli puoleensavetävä sisustan väreiltään ja tunnelmaltaan, mutta perusmallista tuntui puuttuvat kaikki. En edes jäänyt miettimään puuttuiko vai ei, ei vain houkuttanut. Mielenkiintoisempi kokemus oli Smartin forfour, jossa samasta aihiosta on väännetty selvästi houkuttelevamman oloinen tuote. Mikäli sattuvat saman katon alle, verratkaapa huviksenne. Mitsussa sitä tilaa tosin on varmasti eri tahtiin, Smart oli jotenkin pienen oloinen. Mikäli ajettavuus on samaa luokkaa, kelpaa kummallakin ajella aivan mielikseen, mielestäni 1.3-litraiselle Smartille meno maistui aivan hyvin, etenkin kierroksia käyttäen. Kuvittelisin että pienempikin menisi aivan loistavasti taajamaliikennöinnissä.

    
 • 150-hevosvoimainen versio olisi kiva sataseen kahdeksassa sekunnissa ja huiputkin on siinä 210km/h paikkeilla. Voi hieman yllättää liikennevaloissa. Tällaista Coltia tulee kyllä muuttaa aika paljon perusmallista, että ominaisuudet vastaavat tehoja, kun se vakiona niin kallistelee.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit