uuden Golfin huurtuminen

2 kommenttia

Mistä johtuu että uuden Golfin tuulilasi ja etusivuikkunat huurtuvat usein niin herkästi kunnolla, kun autoa käynnistää ja aikoo lähteä sillä liikkkeelle? Puhallin on heti päällä ja suulakkeet on suunnattu ikkunoihin ja lämmöt ikkunoille mutta kajuutta vetää huuruun. Alussa ei ollut moista ongelmaa. Auto on nyt noin 1kk vanha. Edellisessä Golfissa ei ollut moista ongelmaa koko aikana. Ongelma poistuu kyllä nopeasti kun laittaa ilmastoinnin päälle vähäksi aikaa ja puhaltimen kovemmalle teholle mutta ihmettelen silti. Tämä on tapahtunut aurinkoisellakin säällä ja silloinkin kun lämpöasteita on ollut jopa kymmenkunta.

  
  • Sama homma loppukesästä hankkimassani Focuksessa. Itse saan ongelman kierrettyä, kun käynnistän auton välittömästi kyytiin hypättyäni... Tällöin ei ikkunat ennätä huurtua.

      
  • Voisiko johtua ilmastointilaitteesta ja sen mahdollisesti sisältämästä jäännöskosteudesta? Kun ilmastointia on käytetty ja auto sammutettu, luullakseni järjestelmä henkii seuraavalla käynnistyksellä hieman kosteaa ilmaa, joka näkyy juuri lasien huurtumisena.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit