HUOMIO NISSAN ALMERAN OMISTAJAT!!

3 kommenttia

Kertokaapa Almeran omistajat kommentteja autostanne,varsinkin uudemman korimallin Almerasta.Oletteko tyytyväisiä autoonne?Onko ollut jotain ongelmia/mahdollisia tyyppivikoja?Entäs,oletteko olleet tyytyväisiä Nissanin merkkihuoltoon?Nyt kaikki Almeralla ajavat,rohkeasti mielenkiintoisia kommentteja tälle palstalle!!!

  
 • Ei ole tietoa Almeran tyyppi kuin muistakaan vioista ensimmäisten 24tkm jälkeen.Usko on vahva,että Auto-Kehän kanssa asiat rullaa mukavasti kuten edellisten Nissaneiden kanssa.

    
 • Onko Almeroissa yleensä kovinkin ärhäkät jarrut?
  Kävin koe ajamassa taannoin uuden Almeran
  ja ensimmäisiin valoihin tultaessa en kerennyt kuin hipaista
  jarrua ja meinas rillit lentää päästä -> pysähty todella äkäseen!
  Piti loppu koe-ajo jarrutella todella varovaisesti.. Eli olikohan
  yksilön jarrut vaan tommoset? En jääny siinä hetkessä
  enempää kyselemään kun oli koe-ajajia jonossa sen verran,
  mutta jäi kiinnostamaan.
  Auto oli muuten sangen hyvä ajettava.

  [PTP75 muokkasi tätä viestiä 08.02.2005 klo 21:54]
    
 • Omaa kokemusta ei valitettavasti löydy mutta läheltä liippaa kuitenkin. Appikukko ajeli tuossa Almerallaan n. 320 tkm (2.0diesel) ilman sen kummempia ongelmia. Ajo pääasiassa maantiellä mutta jakautui kuitenkin n.6 vuoden ajalle. Varsinaisia vikoja autossa olivat käsijarruvaijerin jäätyminen (takuu), pyyhkijöiden vivusto (takuu). Muuten sitten riittikin pelkkä normaali huolenpito...Vaihtohetken lähestyessä autoa tutkittiin hieman tarkemmin ja tämä tutkimus paljastikin sitten Almeran yhden pahimman puutteen eli olemattoman ruostesuojauksen. Suurin osa pohjaa on suojattu vain normaalilla maalilla ja ymmärretteävästi suomen oloissa tälläinen ratkaisu ei ole pitkäikäinen. Kunnollinen ruostesuojaus jo uutena olisi siis oikea ratkaisu.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit