Jälkimarkkinoinnista

5 kommenttia


Yleensä kaupoista jää sellainen maku, että kun auto maksettu niin eipä myyjää paljon nappaa sen jäkeen.
Joissakin jopa niin, että ikä vaikuttaa kun astelee kauppaan ja palvelua saa odottaa näin kävi minulle eräässä liikkeessä, joten astelin kaupasta ulos.(ilmeisesti en ollut potentiaalinen asiakas vaikka olisin ihan käteisellä voinnut ostaa ja uuden)
Nyt kaivatataankin tietoa onko niitä hyviä autokauppiaita edes olemassa tai onkos kellään hyviä kokemuksia jostain autoliikkeistä?

  
 • Stockmann Auto Merituuli (Espoo) ei juuri kehumista. Myyjät usein juoruamassa keskenään, myyjä (jolta autoni ostin) ei tuntenut enää jonkin ajan kuluttua, vanhasta asiakkuudesta ei mitään iloa uutta ostettaessa jne. Toivottavasti omistajanvaihdos muuttaa tilanteen... Autotalo Laakkosesta Joensuussa hyvät kokemukset! Kävin eräänä sunnuntaina esittelyssä ja myyjä palveli hyvin. Seuraavana päivänä tuli soitto, että auto jollaisesta olin kiinnostunut, tulee esittelyautoksi loppuviikosta... kaupathan siitä tuli :smile: Esim. autoa varusteltaessa soitettiin ja kysyttiin, kummalle puolelle keulaa haluan lohkolämmittimen? Viikko luovutuksen jälkeen soitettiin ja kysyttiin tyytyväisyyttä. Nyt odottelen vielä kutsua Tahkolle talviajokouluun... Ehkäpä pienemmällä paikkakunnalla homma toimii paremmin?

    
 • Tampereen autoliikkeistä on oikeastaan vain hyviä kokemuksia. Jopa huonosta palvelustaan tunnettussa Vehossa minut noteerattiin alle kahden minuutin ja sain palvelua.

  Kaikista parhaan palvelun sain kuitenkin Käyttöautossa, jossa palvelun saaminen on ollut vieläkin nopeampaa. Jos talossa ei ole ruuhkaa, autohallissa ei tarvitse montaakaan kymmentä sekuntia palloilla, kun halliemäntä (=viehättävä nuori nainen) on kartoittamassa tarvetta ja tarjoamassa ratkaisua. Vaikka naiset ja tekniikka eivät tunnetusti sovikkaan yhteen :sunglasses: nämä neidot osaavat esitellä myyntiartikkelit varsin asiantuntevasti ja tuntevat tekniikkapuoltakin erinomaisen hyvin.

    
 • Joo,

  Laitoin viime viikolla erääseen pk-seudun liikkeeseen kauppiaalle(ni) sähköpostia, että haluaisin vaihtaa autoni uuteen ja vielä speksasin mitä haluan. Uusi maksaisi noin 50.000 eur. Eipä ole vastannut...

    
 • Ainakin Konalan Autokeskuksesta jäi hyvä maku suuhun. Auton noudon yhteydessä nuoremmille tarjottiin jäätelöä papereiden teon ajaksi, ja muutenkin palvelu oli ystävällistä. Tulipa sieltä oikein joulukorttikin, vaikka auto jo kesällä ostettiin.
  Ostossa oli siis uusi Chrysler viime kesänä.

    
 • Kyllähän se vaihtelee aika paljon. Jostain tulee jopa joulukortti (!), jostain ei sitäkään. Mutta yleensä ottaen en nyt hirveästi kaipaa mitään jälkikyselyitä, kun kummiskin siellä liikkeessä tulee itse käytyä ja jutusteltua myyjän kanssa.

  Muuten, tuo lohkolämppärin asennus (kumpi puoli) on semmoinen juttu, että se kysytään käytännössä aina kun papereita tehdään. Ainakin itselläni.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit