Grand Cherokee

3 kommenttia

Tuli koeajettua uusi Jeep Grand Cherokee. Oikein miellyttävä peli lyhyen koeajon perusteella. Nyt kysyisin käyttäjien kokemuksia GC:stä

  
 • Puolentoista kuukauden kokemuksen jälkeen tuota uskaltaa jo suositella. Sehän oli tiedossa jo autoa hankkiessa, että varsinaista premiumia tuosta on turha hakea. Muoviosat näyttävät, noh,,, muovisilta, ja ainakin näin talvella myös kuulostavat siltä (ts. kitisevät hieman). Alan pikkuhiljaa olemaan kuitenkin sinut amerikkalaisen hallintalaitefilosofian kanssa, joka eurojen jälkeen tuntui ajastaan jälkeenjääneeltä. Mutta tämä valittamisesta.

  Autolla on ollut ilo ajaa - sekä tiellä että maastossa. Tehoa on mukavasti, ja toisaalta kun myös korkeutta on suhteellisen vähän, kulku on vakaan oloista. Tietenkään 21 cm maavaralla ei ihmeitä maastossa tehdä, mutta auto kyllä etenee, jos vain kantti kestää. Ohjaus on tämän kokoiselle autolle ketterä - helpompi tätä on käännellä kuin v70:stä.

  Eli ei ainakaan vielä ole kaduttanut. Eihän tällä ole samanlaista imagoa kuin ML:llä tai X5:lla, mutta toisaalta minusta onkin mukavampi sulautua massaan herättämättä toisissa hirveästi mielipiteitä.

    
 • Valitettavasti maailmankaikkeuden johtava autolehti Autocar haukkui uuden Grand Cherokeen AIVAN LYTTYYN!!!!!!! Autoparka sai vain 2 tähteä viidestä ja kunnianimen "Vuoden huonoin auto"!

  Toimittajat ihmettelivät siellä yhteen ääneen, että "mitä hel***tiä ne oikein ajattelivat"... toisaalta, jokaisella autolehdellä on omat mieltymyksensä ja omansorttinen puolueellisuutensa; TM suosii Volkkaria ja Saabia, Autocar taas laittaa ykköseksi BMW:n ja vihaa jenkkiautoja ( paitsi Viperiä ) suunnattomasti.

    
 • Niin, tämähän on viimeaikoina ollutkin tapetilla, että lehdistöllä on täydellinen mielipiteen- ja sananvapaus länsimaissa - jopa engelsmanneilla :wink:. Tosin myönnän auliisti, että lehti on aivan oikeassa siinä, että mikään tilaihme GC ei ole.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit