Uudet lava-autot

0 kommenttia

Nyt olisi auton vaihto loppusuoralla, päädyttiin tässä lava-autoon, mutta parin merkin välillä vielä pähkäillään. Tarvitsemme tuhdin veturin (auton perään tulee kahden hevosen hevostraileri) mutta myös jonkin verran tilaa. Maasturit ovat olleet sen verran kalliita, että päädyimme sitten jatko-ohjaamolla olevaan lava-autoon, jossa on pieni diesel-vero, mutta myös tilaa, jos tarvitsee koiria kuljettaa.

Millaisia kokemuksia kirjoittajilla on ollut uudesta Fordin Rangerista ja Mitsubishin L-200:sta? Mitsussa on malli uusiutumassa tässä kevään aikana ja nyt lähtisi kohtuuhinnalla nämä vanhat mallit. Toisaalta vanhassa halvemmassa mallissa on varsin heikko varustelutaso, autosta puuttuu tasauspyörästön lukko ja ABS-jarrut. Nämä olisivat Fordin halvimmassa mallissa, kuten myös kaappariovet, jotka ovat hyvät, kun penkkien taakse laitetaan jotain.

Onko vielä mielessä muuta mallia lava-autoista? Nissanin takaosa king cab-versiossa on liian pieni ja hilux liian kallis. Mazda olisi ilmeisesti samanlainen kuin Fordikin. Vielä muita?

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit