Aika nätti, vai mitä?

18 kommenttia
 • Omasta mielestä perussiisti muttei mitenkään hivelevän kaunis. Täytyisi nähdä luonnossa, niin osaisi tarkemmin sanoa.

    
 • Kyllä, harmi ettei se Suomessa oleva ole noin hieno ole, vaikka hieno onkin.

    
 • Primeran faceliftiltä paitsi että siinä lukee maxima

    
 • Lainaus:
  27.10.2004 klo 10:20 W-- kirjoitti
  Primeran faceliftiltä paitsi että siinä lukee maxima

  Hassu juttu, en yhtään tykkää Primerasta mutta tästä Maximasta tykkään aikas paljon.

    
 • Lainaus:
  27.10.2004 klo 12:08 Tuomas kirjoitti
  Hassu juttu, en yhtään tykkää Primerasta mutta tästä Maximasta tykkään aikas paljon.


  :sunglasses:

    
 • Olen hassu. :grin:

    
 • Ei Nissan Primeraa sitten tarvitse kovinkaan paljon muuttaa. Niin siitä sitten tulee Maxima. Vaikka Primera on outo ja Maxima hieno, pienillä muutoksilla, ihan eri ulkonäkö, tai ainakin melkein.

    
 • Kummallista tämä nykyinen muotoilu. Tästäkin autosta puuttuu kokonaan perä !! Lienee kuitenkin sedan, mutta näyttää hätspäkiltä, elikkäs luiskaperältä. No, eipä ole ainoa "perätön" auto ! Muuten kyllä ihan kelvollisen näköinen.

    
 • Kyllähän tuo suoraan sanottuna on aika hirvittävän näköinen, kuten Primerakin. Nissanilla on menty pahasti penkin alle, kuten BMW:lläkin.

    
 • Lainaus:
  27.10.2004 klo 17:56 Vito kirjoitti
  Kyllähän tuo suoraan sanottuna on aika hirvittävän näköinen, kuten Primerakin. Nissanilla on menty pahasti penkin alle, kuten BMW:lläkin.


  TRUE TRUE TRUE

    
 • Ilmeisesti Eurooppalaisen mieltymyksen mukaisesti design:attu Nissan. Tiettyä Audimaisuutta on ehkä jäljitelty eniten, ja yritetty luoda muhkeutta. Sinänsä harmi, että omaa tyyliä ei voi pitää. Uskon, että mikäli japanilaiset uskaltaisivat vetää läpi linjan jotain heille ominaista tyyliä, toisi se piristystä niin saman näköisiin autoihin. Japsit voisivat erottautua enemmän, käyttää omaa tyyliä, eikä yrittää olla eurooppalaisia olematta sitä silti.

    
 • vanha vitsi, kesällä 2002 näitä vilisi Kaliforniassa, muistutti "elävänä" tosi paljon vanhan Passatin ja nyky-Vectran ristisiitosta, mutta sehän lienee vain hassu jaappanilainen sattuma :smile:

    
 • Jaa...a, aika yksipuolista ja "stereotypistä" kommenttia vilisee tässäkin topikissa...

  Ennen haukuttiin (aiheellisestikin?) "Japseja" muotoilun harmaudesta ja heikosta ohjaustuntumasta ja ja ja... Kyseltiin että miks'ei ne ota huomioon eri markkina-alueiden tottumuksia ja olosuhteita. No, kuinkas kävikään: "Japsit" alkoivat oikeasti panostaa muotoiluun ja ajo-ominaisuuksiin ja nyt se tuntuu sitten olevan todella vaikeasti sulateltava asia "euro-friikeille". Kun ei enää voi muuten haukkua, ni syytetään suorasta plagioinnista. Ei nuo eurotkaan -ainakaan ne mihin normaali palkansaajan rahat riittää- yleensä ottaen niin hirveän persoonallisen näköisiä ole! Samallaisia massatuotteita nekin ovat: 3-5 ovea, 4 pyörää, moottori edessä... "Erikois"-mallit ovat sitten asia erikseen.

  Omasta mielestäni tuo Nissanin nykyinen muotoilu on varsin onnistunutta. Uusi Primerakin on miellyttänyt silmää alusta alkaen: se on mielestäni h***n hieno sisältä ja ulkoa!

    
 • ...ilman muuta nämä on makuasioita, niinkuin sekin kun ajokoira pal...aan nuoli,
  mutta kyllä uusi Primera on kuin kolmen auton ketjukolarin se keskimmäinen auto - minun mielestäni...

    
 • Tuntuu siltä että toiset tykkäävät kovasti Primeran ulkonäöstä ja toiset taas ei sitten millään. Itse en tykkää primeran ulkonäöstä, mutta onneksi Maxima ja Z:t tasaavat tilannetta.

    
 • Tämäkin keskustelu on hyvä esimerkki siitä, että MIHINKÄÄN ei olla tyytyväisiä. Ennen oli tylsää muotoilua, nyt sitten liian modernia ja diipadaapa. Toteaisin vain sen, että onneksi on noita vaihtoehtoja. Olisi se paljon hankalampaa, jos ei olisi muita merkkejä kuin Nissan....

    
 • Lainaus:
  28.10.2004 klo 16:23 Ammattilainen kirjoitti
  Tämäkin keskustelu on hyvä esimerkki siitä, että MIHINKÄÄN ei olla tyytyväisiä. Ennen oli tylsää muotoilua, nyt sitten liian modernia ja diipadaapa. Toteaisin vain sen, että onneksi on noita vaihtoehtoja. Olisi se paljon hankalampaa, jos ei olisi muita merkkejä kuin Nissan....

  Sitä varten autoja kehitetään, että ihmiset olisivat tyytyväisiä. Jos me tyytyisimme vähään niin... ajaisimme T-Fordilla. :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit