Vastaako tämä mielikuvaanne uusista autoista?

31 kommenttia
2»
 • Mikä on autossa vika?
  Ja mikä on yksinkertaisesti kulunut osa joka on vaihdettava?

  Usein kuulee sanottavan, että autossa on jokin vika. Öljynvaihdot ihmiset vielä tuntuvat ymmärtävän, mutta siihen se näyttää rajoittuvan, muu menee sitten osastolle, jossa määritellään auton huonokuntoisuus.

  Mitä enemmän autolla ajaa, sitä enemmän se kuluu. Jos omistaja ei huolla autoa, kuluu jokin osaa niin loppuun, että se ei toimi. Jos jarrupalat on loppu, niin ne on kuluneet loppuun, kuin vanhat kengät.

  Nivelet kuluu, jos et huolla tai vaihda osia niin kenen vika se on? Sanoisin, että omistajan vika. Jos autolla ajava henkilö ei tajua mitä hän kuulee, tai tuntee, jos vaikka jarrut vinkuu, puoltaa tai eivät ota kunnolla, niin nähdäkseni se on omistajan oma vika jos hän ei asialle tee mitään. Ei oikein auta sanoa "perhana, että tässä autossa on surkeat jarrut.."! On myös tiedostettava missä ja miten ajaa. Kaupunkiajo kuluttaa autoa aivan eri tavalla kuin esim. maaseudulla.

  Monet auton viat, saisi kyllä laittaa osin myös autolla ajavan syyksi, tai huolimattomuuden syyksi.
  On merkkejä joiden suunnittelussa on aukkoja, ja niiltä osin kaipaavat useimmin huoltoa, mutta mutta.....naapurin valintaa on aina helppo syyttää, ja naapurit vaikka minun valintojani.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit