Näistä saa kiistellä

2 kommenttia

Arvostetulta Edmunds nettisivulta löytyy useita amerikkalaisten rakastamia 10 kärjessä listoja.

10 parasta sisustusta
http://www.edmunds.com/reviews/list/top10/103266/article.html

10 parasta äänentoistojärjestelmää
http://www.edmunds.com/reviews/list/top10/101037/article.html

Nämä varmaan herättävät jotain ajatuksia? Itse olen hiukan yllättynyt Volvon menestyksestä äänentoistopuolella. Ei kuulu niihin juttuihin joista merkki olisi tunnettu, mutta kai se on pakko uskoa?

  
 • Suuri kummastuksen aihe on, että joku voi pitää BMW:n ohjaamoa hyvännäköisenä. Kokonaisuus on kovin epäsikiön näköinen; hahmoton sekamelska vailla kauneutta, vailla retroa, vailla maskuliinisuutta, vailla urheilullisuutta tai vailla mitään. Rattikin on monesti järkyttävän iso maailmanpyörä keskellä mitäänsanomatonta tilkkutäkkiä.

  Jos hyvännäköistä ohjaamoa haetaan, erottuu joukosta heti Roverin, Jaguarin ja 70-lopun jenkkiautojen kabiinit. Myös PT Cruiser ja Chrysler 300C ovat kuningasluokkaa.

  Tosin kultamitalit menevät erilaisille konseptiautoille, joissa näkee HURJAN tyylikkäitä muotoja ja kiinnostavia värejä. Tuotantoautoissa sitten kaikki vesitetään harmaaksi muoviksi.

  Yksi kammoesimerkki kojelaudoista BMW:n lisäksi on Mersu, joka on jo vuosia ollut kouluesimerkki siitä, miten ko. autonosaa EI SAA muotoilla; tylsyyttä, tylsyyttä ja jääräpäistä vakavuutta kaikki estetiikka unohtaen.

    
 • Äiteen V70 XC:ssa on Volvon omat 12 kaiuttimen systeemit subwoofereineen, vahvistimineen ja dolby pro logic piireineen ja myönnettäköön, hyvältähän ne kuulostaa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit