Skoda 2.0 TDI ja talven lämmöt

3 kommenttia

Onko käytännön kokemusta, miten lämmöt riittävät talvella Skodan 2.0 TDI:ssä? Tosin lisälämmitintä ei automaattiin eikä 4x4:een ole edes saatavilla.

  
 • Onko noin ettei muka ole saatavilla ? Käsittääkseni mm. Webaston saa autoon kuin autoon, vai tarkoititko kenties ettei tehdastilauksena ole saatavilla ? Ei sillä ole nimittäin väliä, onko tehtaalla laitettu vaiko täällä jossain.

  Periaatteena voi sanoa, että nykydieselit eivät lämmöllään loista jos lisälämmitintä ei ole, varsinkin jos ajat talvella lyhyttä kaupunkiajoa. Kone ei yksinkertaisesti kerkiä lämmetä.

    
 • Joo, tehdastilauksena ei ole varusteluettelon mukaan saatavissa tomaatteihin tai nelivetoisiin. Erikseen varmaan saa mitä tahansa, mutta leasing-auton kanssa ei ole niin yksinkertaista tai järkevää kuin oman auton kanssa lisäasennuttaa laitteita.

    
 • Skodaa en tunne, mutta muilla vastaavanlaisilla dieseleillä on jonkin verran tullut ajettua. Aika vilpoista on kyyti jos ei lisälämmitintä ole, ja ongelmia voi tulla ikkunoiden sulana / huurteettomana pysymisen kanssa ainakin lyhyemmässä ajossa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit