Uusi pikku-Cadillac Euroopan markkinoille

8 kommenttia

Vectra ja 9-3 saavat Euroopan markkinoille rinnalleen "amerikanserkun". Uutuus esitellään Genevessä parin viikon kuluttua. Tämä auto saattaa muodostua Saabin tuotantolaitosten pelastukseksi, mikäli mallille löytyy ostajia.

http://www.thecarconnection.com/index.asp?article=8120

  
 • Opel Vectra?

    
 • On sangen valitettavaa, että Cadillacin pyhää ja ylvästä nimeä kantava auto rakennetaan jonkun Saabin palikoista!

    
 • Lainaus:
  14.02.2005 klo 12:31 W-- kirjoitti
  Opel Vectra?  Saab 93 kadillakin kuomulla, ei minusta näytä niinkään vectralta.

  GM:n voisi tehdä sellaisen auton, johon auton omistaja voisi vaihtaa eri merkkisen kuomun aina silloin kun haluaa. Ajaisin itse viikot saabilla ja viikonlopuksi cadillac alle :smile:

  [jalkkis muokkasi tätä viestiä 14.02.2005 klo 12:49]
    
 • Tyylikäs peli. Mikä hinta tulisi olemaan noin suunnilleen?

    
 • Lainaus:
  14.02.2005 klo 12:46 jalkkis kirjoitti
  GM:n voisi tehdä sellaisen auton, johon auton omistaja voisi vaihtaa eri merkkisen kuomun aina silloin kun haluaa. Ajaisin itse viikot saabilla ja viikonlopuksi cadillac alle :smile:

  Se aika koittaa ehkä nopeammin kuin kuvittelemmekaan?
  Siinä hybridi, polttokennoautokeskustelussa otin esille linkin vetyautolle Gm Sequel, on GM:n tähtäimessä eri tapauksissa myydä pelkkä tekniikka alustoineen, mikä mahdollistaa eri koripajojen ja -räätälien ratkaisuja päälirakenteeksi. Ehkä pulttaa kiinni/-pois ei niin mahdoton ole tulevaisuudessa? Ainakin korin "muokkaaminen" eri tarpeisiin helpottunee ratkaisevasti.

    
 • Onko tuo Cadillac siis etuvetoinen? Auto on keulaltaan paremman näköinen kuin CTS mutta takaa auto on kyllä liian ruma ja sisustus ei ainakaan kuvissa näkyvän keskikonsolin osalta vieläkään yllä sille tasolle kun Euroopassa on totuttu. Ratti on näköjään lainattu melko suoraan Saabista. Jos diesel on se yli 200 hv versio niin jonkinlaista myyntiä voi odottaa. Nelisylinterinen bensiinimoottori tuskin kiinnostaa niitä joilla on tällä hetkellä kuusisylinterinen BMW.
  Oma arvio on että GM joutuu jälleen kerran pettymään. Käyttämällä halvempien autojen rakenteita ei pysty haastamaan Mersua ja Bemaria.
  Genevessä esitellään myös uusi Lexus IS. Toyota ei ainakaan ole sortunut käyttämään Avensiksen rakenteita vaan kaikki on uutta. Akseliväli esimerkiksi 273 cm, eli tarpeeksi pitkä ja taka- tai neliveto. Valitettavasti muotoilu ei ensimmäisten kuvien perusteella ole samaa luokkaa kuin nykyisessä mallissa joka on mielestäni yksi parhaimman näköisistä sedaneista ikinä. Ennakkotietojen mukaan 3,5 V6- moottorista otetaan vähän yli 300 hv joten saman hintaluokan BMW 330i jää ainakin suorituskyvyssä. Dieselkin kehittää 177 hv verrattuna BMW:n 163 hv.

    
 • Lainaus:
  14.02.2005 klo 12:31 W-- kirjoitti
  Miten tuosta tulee mieleen Opel Vectra?


  Tarvitseeko tuota kysyä, kun kyseessä on koripeltejä ja sisustusta lukuunottamatta käytännössä sama auto?

    
 • Sisusta on kanssa ihan hieno mutta tuo ratti näytti isolta jopa liian isolta.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit