Kesärengasvertailu

7 kommenttia

Niin, mitenkäs siinä kävi? Oliko Bridgestone edelleen äänekkäin?

  
 • En tiedä miten tämä aihe liittyy uusiin autoihin mutta kommentti kyseisestä vertailutestistä: Continental ja Pirelli saivat kumpikin 8,8 pistettä. Listalla Continental on kolmantena, Pirelli neljäntenä. Tekstissä kerrotaan Continentalin sijoittuneen neljänneksi ja Pirellin kolmanneksi.

  TM sijoittaa vertailutesteissä tasapisteisiin päätyneet tuotteet aakkosjärjestykseen. Otaksun, että loppupisteet on pyöristetty. Olisiko parempi sijoittaa tasapisteisiin päätyneet tuotteet pyöristämättömien tulosten perusteella? Muuten aina vertailutestissä Audi voittaa Wartburgin vaikka kumpikin olisi yhtä hyvä tai Wartburg jopa muutaman sadasosan parempi.

    
 • "Muuten aina vertailutestissä Audi voittaa Wartburgin vaikka kumpikin olisi yhtä hyvä tai Wartburg jopa muutaman sadasosan parempi."

  Näinhän siinä aina käy. Mutta toisaalta onko sillä nyt niin väliä, saksalaisiahan ne ovat molemmat.

    
 • No joo, tavallaan saksalaisia. Wartburg on kuitenkin todellisuudessa viimeinen saksalaisten tekemä auto. Audi, BMW ja mitä niitä nyt onkaan ovat kaikki turkkilaisten tekemiä.

    
 • Lainaus:
  10.03.2006 klo 11:01 BZR kirjoitti
  No joo, tavallaan saksalaisia. Wartburg on kuitenkin todellisuudessa viimeinen saksalaisten tekemä auto. Audi, BMW ja mitä niitä nyt onkaan ovat kaikki turkkilaisten tekemiä.


  Etkö laske toisessa polvessa Saksassa asuvia siirtolaisia saksalaisiksi?

  Ja onhan siellä vähän muitakin töissä, Saksan autoteollisuus kuitenkin maksaa Euroopan teollisuudessa korkeimpia palkkoja työntekijöilleen. Esim. BMW on yksi Euroopan halutuimmista työnantajista jonne ei ole mitään vaikeuksia saada saksalaisia työntekijöitä...Eri asia saattaa olla sitten se, että turkkilaiset ja muut saattavat olla motivoituneempia ja tunnollisempia työntekijöitä kuin saksalaiset (tai suomalaiset?).

    
 • Volkswagenin muotoilupäällikkö on turkkilainen.

  GoodYear UG4 talvirengas on valmistettu Turkissa.

    
 • Misukat voittaa aina kaikki testit, siis jos lukee "rivien välistä"! :sunglasses:
  Warre oli aikoinaan kova peli mutta ei kait sentään Audia parempi? :innocent:

    
 • turkissahan ne japanilaiset "laatu" kulkuneuvotkin tehdään. Ja isät tappaa tyttäriä perheen kunnian puolesta tehtaalta palatessaan.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit