autokaupan valinta

8 kommenttia

:smile:

Koska venäläiset ovat kohdelleet Suomen kansaa historian kuluessa huonosto , meidän tulisi välttää venäläisten välittämiä tuotteita kuten
esimerkiksi Teboilin polttoaineita , Delta auton autoja
sekä ilotyttöjä.

  
 • Noh. Jotain noista joidenkin rikkaiden on miltei mahdoton välttää. :wink:

    
 • Onneksi en ole niin rikas, etten tulisi toimen ilman edellämainittuja... joten kannatan ehdottomasti!!! :smile:

    
 • Tuota viimeistä kaikkien tulisi välttää. Tosin joillekin "virkamiehille" ja "liikemiehille" se tuntuu olevan mahdoton ajatus.

    
 • Lainaus:
  18.02.2005 klo 12:54 Tuomas kirjoitti
  Tuota viimeistä kaikkien tulisi välttää. Tosin joillekin "virkamiehille" ja "liikemiehille" se tuntuu olevan mahdoton ajatus.


  Taitaa "virkamiehillä" ja "liikemiehillä" olla riisto verissä?!! Höh, halvemmaks ja terveellisemmäksi tulee iskeä nainen baarista!

    
 • Lainaus:
  18.02.2005 klo 14:26 Saint kirjoitti  Taitaa "virkamiehillä" ja "liikemiehillä" olla riisto verissä?!! Höh, halvemmaks ja terveellisemmäksi tulee iskeä nainen baarista!

  Nainen baarista sillekin tarvitsee maksaa rahaa, tosin juoman ja taksin muodossa. Mitä eroa siinä on, kun rahaa menee kumminkin? :wink:

    
 • Tohon on vaikea vastata... en tunne näiden "ilolintujen" taksoja eikä kyllä kiinnosta yhtään. Ei kai sitä naista tarvi ihan ökykänniin juottaa? Kyllä niitä seksinnälkäisiä naisia baarista löytyy. Mutta... nyt tää taitaa mennä keskustelun aiheesta metsään ja pahasti :tongue:

    
 • Lainaus:
  18.02.2005 klo 10:44 citroen5 kirjoitti
  :smile:

  Koska venäläiset ovat kohdelleet Suomen kansaa historian kuluessa huonosto , meidän tulisi välttää venäläisten välittämiä tuotteita kuten
  esimerkiksi Teboilin polttoaineita , Delta auton autoja
  sekä ilotyttöjä.


  Ja sitten katsomaan missä maassa oma auto on tehty ja jos sattuu olemaan sellaisessa maassa että työviikko on yli 50 tuntia ja ylitse, niin siitä vain elämään sen mukaan (kerkiäähän siinä ehkä kerran viikossa vilkaista sitä autoaan, varsinkin sen viikon mittaisen vuosiloman aikana ihan useamman kerran).
  Vai loppuuko etiikka teboilin pihalle....

    
 • Lainaus:
  18.02.2005 klo 15:49 Saint kirjoitti
  Ei kai sitä naista tarvi ihan ökykänniin juottaa? Kyllä niitä seksinnälkäisiä naisia baarista löytyy. Mutta... nyt tää taitaa mennä keskustelun aiheesta metsään ja pahasti :tongue:

  Ei niitä kaikille löydy, vaikka etsisi ihan tavallista. (itse en ole etsiskellyt). Vähän outo aihe ja minä vain jatkan.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit