Uusi Magentis

5 kommenttia

Nyt on julkaistu kuvia ja tietoja uudesta magentiksesta (näpsäytä pikkukuvia oikealla niin saat ne suuremmiksi):

http://www.autoindex.org/news.plt?no=1184#

Kiinnostavaksihan Magentiksen tekevät samat asiat kuin Sonata-sisarensakin:
- edullinen kokoisekseen (hinta ei tietenkään vielä tiedossa, mutta noudattanee Sonatan hintaa, ehkä hiukan edullisempikin)
- pitkä takuu
- myös diesel tulossa.

Saapa nähdä, ovatko etuistuinsäädöt paremmat kuin Sonatassa, kovasti kehutaan tekstissä auton suunnitellun vastaamaan myös eurooppalaisia tarpeita ja makutottumuksia.

  
 • Harvinaisen mitäänsanomattoman näköinen auto muuten. No, on varmaan ajateltu että ei oteta minkäänlaista riskiä vaan tehdään tavallistakin tavallisemman näköinen biili.

    
 • Lainaus:
  11.08.2005 klo 13:12 Ammattilainen kirjoitti
  Harvinaisen mitäänsanomattoman näköinen auto muuten. No, on varmaan ajateltu että ei oteta minkäänlaista riskiä vaan tehdään tavallistakin tavallisemman näköinen biili.


  Pitäis sopia siis Suomeen :tongue:

    
 • Anna pikkulapselle kynä käteen ja sano "piirräpä auto". 99-prosenttisella varmuudella tuloksena on piirros, joka muodostuu kolmesta "laatikosta": keula, matkustamo ja perä. Siltä se oikean auton pitää näyttää, sanottakoon vaikka Pirkka-autoksi. Sonatan/Magentiksen tapauksessa hiukan häiritsee, että katto laskeutuu takana liian aikaisin ja vielä viistosti - vie takanaistuvien pääntiloja.

    
 • Minusta nykyinen Magentis on ulkonäöltään tätä uutta parempi.
  En haluaisi jutella kopionnista, mutta eikö uuden Magentiksen keula ole teistäkin ihan Infiniti Q:n näköinen?

  http://www.automotorundsport.de/d/88679

  http://www.infiniti.com/content/0,,cid-35343_sctid-52054,00.html

    
 • Kaikessa mitäänsanomattomuudessaan jopa ruma auto, hirveä katsella. Teknisesti varmaan asiallinen ja järkivalinta - mikäli vain noin tylsällä autolla pystyy ajamaan. Nykyinen Magentis on HUOMATTAVASTI paremman näköinen. Näin siinä käy kun aletaan tylsää eurotyyliä matkimaan. Ennen Aasian tuotteissa oli rohkeaa lennokkuutta, katsokaa vaikka 90-luvun Daewoon tai Kian malleja. Nyt kaikkien pitää olla volkkarintylsiä. Hyi helevetti!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit