Uudet Roverit

6 kommenttia

Oisko kellään tietoa myydäänkö suomessa tällä hetkellä missään uusia rovereita!?

  
 • Olisi kyllä syytä myydä, sillä tyyli on vakiovaruste!

    
 • Lainaus:
  16.02.2005 klo 18:37 tonikopi kirjoitti
  Oisko kellään tietoa myydäänkö suomessa tällä hetkellä missään uusia rovereita!?

  Ei. Kyllä on luvattu että myytäisiin mutta eipä ole missään ilmoituksia näkynyt. Täytyy siis odottaa...

    
 • Näin kuvia uusista Rover 25:sta, 45:sta, ja 75:sta, ja täytyy sanoa että kyllä on autot parantunut vaan tämän 6 vuoden aikana!! sisusta oli aivan huippuhieno! Samoin varustelu oli parantunut huomattavasti Itselläni on 214 Si vm.1999, ja kiinnostaisi toi 25:nen :smile:

    
 • Ihmettelen kyllä edelleen kun jossain on luvattu että Rovereita tulee, mutta eipä näy. Kaverini joka kyseli Roverista ja sai vastauksen että niitä tuodaan sitten joskus. Mutta eipä ole näkynyt. Onko kenelläkään ollenkaan tietoa koska niitä aletaan oikeasti tuomaan?

  [Tuomas muokkasi tätä viestiä 20.02.2005 klo 12:44]
    
 • Viime vuosituhannen lopulla esitelty Rover 75 on edelleen päät kääntävä autokaunotar, jossa kohtaavat ajaton brittityyli ja moderni tekniikka. Autoja ei muutamaan vuoteen ole tuotu Suomeen, mutta nyt isoa Roveria saa jälleen mm. Lohjan LaatuAutoista.
  Nyt maahan tuodut Rover 75:t ovat ylivuotisia, uusia ja ajamattomia autoja, joilla on kahden vuoden takuu. Hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä, kysy lisätietoja.

  http://www.tuulilasi.fi/valokeila/?subarea=uutiset&article=114627

    
 • Hienoa, olisi saanut kumminkin olla vähän paremmin ilmoitettu niiden maahantuonti, harvat tietevät mistä niitä edes saa. Mutta hienoa kumminkin että niitä saa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit