• Meni vähän off-topiciksi, mutta tuolla eräällä sivulla on aivan uskomattoman paljon kawaii japsityttökuvia, kuten vaikka nämä:

  http://www.auto-g.jp/etc/kabegami/

  http://www.auto-g.jp/special/2005_0805/top.html

  Tuolla on aivan valtavasti kivoja kuvia. :3

    
 • Jos nyt edes tämä palsta pidettäisiin vapaana tuollaisista linkeistä ja keskityttäisiin olennaiseen. Noita voi mennä katselemaan monille muille saiteille.

    
 • Olen täysin eri mieltä nimimerkki "Ammattilaisen" kanssa. Eikös uusia autoja koskevalla palstalla tulekin juuri keskustella uusista, ehkä jopa tulevista autoista ja levittää tietoa asiaan liittyen. Linkki perässä on kohtelias ele, jonka avulla asiasta laajemmin kiinnostunut saa lisätietoa. Lisää tällaista! Itselleni oli täysin uutta tietoa, että Yaris saa myös Verso-mallin uuden mallinsa rinnalle; olihan päinvastaista tietoakin olemassa, nyt löytyi kuvat ja kaikki! Kiitos näistä, juuri tätä me tarvitsemme täällä sen lisäksi, että on mahdollisuus keskustella jo olemassaolevista, uusista automalleista. Ne, jotka eivät ole uusista automalleista kiinnostuneita, hakeutukoot vaikkapa kettutyttöjen sivuille - josko sieltä löytyisi mielenkiintoisempaa asiaa heille.

    
 • Mahtoikohan ammattilainen nyt kuitenkin tarkoittaa noita tyttölinkkejä...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit