VOLVO XC90 EXECUTIVE

2 kommenttia

Mitäs tuo Executive tarkoittaa tuossa yhteydessä tarkoittaa?Ei nettisaitilta saanut selvyyttä!Ja nyt on "maasturi"ongelma itselläni:eli XC 90, Kia Sorento,Toyota Land Cruiser vai mikä...esittäkää hyviä esimerkkejä perheelliselle miehelle...tuntuu, että pää on jo mietitty puhki..Ovathan edellämainitut aikalailla erityyppisiä niin ominaisuuksiltaan kuin laadultaankin. pitkät toimitusajat kaikissa, Volvo ja Toyota käy rahapussille turhan kalliiksi..auttakaa te viisaat!:smile:

  
  • Volvossa on ainakin avarat sisätilat ja niiden muunneltavuus. Sinne saa melko hyvin seitsemän henkilöä tungetuksi. Taajama-ajo ei ole mitään herkkua, etuviiston ei näy kovinkaan hyvin eikä taakse.
    Kahden taimmaisen rivin erillisistuimet saa taitettua alas, jolloin saadaan lisää tilaa tavaroille. Toisen rivin penkit saa työnnettyä edemmäksi.
    Kiassa on kuulemma ylipehmeä jousitus. Ajettavuus on OK, muttei mikään erityisen hyvä. Tilaa autossa löytyy mukavasti. Kian kilpailijoiksi sanotaan Mersun M-maasturi ja Bemun X-5, se minua vähän ihmetyttää...

      
  • Se on vain tyhmää maksaa liikaa. Kia Sorento on komea ja MUKAVA auto, jolla on takuuta parin - kolmen Volvon edestä. Ei sillä rallia ajeta, mutta jos sitä haluat niin osta sitten Mitsu EVO.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit