Mazdako?

2 kommenttia

Kertokaa Mazda-miehet ajopeleistänne. Ajattelin vaihtaa farkku Avensikseni Mazda 5:een, koska Avensis verso on niin pirun kallis. Onko mazda luotettava, millaiset huoltokulut, miten huolto pelaa? Mazda5:n motti tulee kuulemma fordilta. Tuleeko mazda6:n moottori samasta suunnasta? Kuutonenhan on pärjännyt mukavasti testeissä viimeisen parin vuoden aikana, ellen täysin väärin muista? Jotenkin minulle on muodostunut mielikuva onnettomasta ford-ihmisestä, joka seisoo tien poskessa pelti pystyssä. Onko mielikuva täysin väärä, ts. uskaltaako tojoa vaihtaa mazda5:een?

  
 • Uskaltaisin väittää, että varmasti uskaltaa. Mazda on ollut luotettavuus/vika/tyytyväisyystilastoissa hyvillä sijoituksilla, kuten Toyotakin, elleipä jopa vielä paremmin sijoittuneena.
  Itsellä -04 Corolla farkku ja tuo Corolla Verso on kiinnostanut, mutta Mazda 5 vaikuttaa näin ensialkuun vielä kiinnostavammalta.

  Käsittääkseni Mazda 6 ja Mondeo ovat ns. samaa sukua, joten lienee turha pelätä noita Ford -juttuja.

  Voi olla että Fordin mainetta on viime aikoina loannut nuo luukkujen ruostumiset ja vetariongelmat, mutta ei kai ne muuten ole muita pöllömpiä? Tuttavapiirissä on paljon 90- luvun Fordeja ja pelittävät kyllä aika varman tuntuisesti. Toisella 2002 -farmari Mondeoon laitettiin ovet uusiksi tuon ruosteen takia.
  Mutta ei liittyne mitenkään ainakaan Mazdoihin(?)

    
 • Kyllä voit vaihtaa mazdaan. 100 000 km:n kokemuksella (mazda6) voin sanoa, että vikaa ei ole ollut, huollot pelaa moitteettomasti, asiakasta todella huomioidaan ja kerrotaan mitä todella huollossa on tehty (vw sitä ei koskaan tehty). Kerran vaihdettu etulevyt takuuna (ei tarvinnut edes taistella...).

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit